Dolar 34,0831
%0.2
Euro 38,0633
%0.02
Altın 2.841,680
%0.44
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'li vekilin Narin paylaşımına tepki yağdı

AK Parti'li vekilin Narin paylaşımına tepki yağdı

Günler süren aramaların ardından cansız bedenine ulaşılan Narin Güran bugün cinayete kurban gittiği köyde toprağa verildi. Narin'in cenaze töreninde köylü kadınlarla çektirdiği hatıra fotoğrafını paylaşan AKP Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman ise eleştirilerin hedefi oldu. Fotoğrafı silen ataman paylaşımını da yorumlara kapattı...

  • Ege Postası
  • 10.09.2024 - 09:24

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe köyünde 21 Ağustos'ta kuran kursundan çıktıktan sonra kaybolan ve bir daha haber alınamayan Narin Güran'ın cansız bedeni dün jandarma ekipleri tarafından Eğertutmaz deresinde bir çuval içinde üzeri taş ve ağaç dallarıyla kapatılmış halde buldu. 

NAMAZI KOMŞU KÖYDE KILINDI

Diyarbakır Adli Tıp kurumuna sevk edilen Narin'in cenazesi 10 saat süren otopsi işlemlerinin ardından bu sabah yakılarına teslim edildi.  8 yaşındaki Narin için komşu köy Batıkarakoç'taki camide cenaze namazı kılındı. Ailesinin isteği üzerine Narin cinayete kurban gittiği Tavşantepe köyünde toprağa verildi.

Cenazeye, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, AKP Diyarbakır milletvekili Mehmet Sait Yaz, CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Bağlar Kaymakamı İsmail Pendik, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, AFAD İl Başkanı İlami Çakmak, AK Parti İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak, Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren ve Güran'ın yakınları, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. 

Suna Kepolu Ataman'ın ilk paylaşımı

CENAZEDE HATIRA FOTOĞRAFINA TEPKİ

Cenazeye katılanalar arasında AK Parti Diyarbakır Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Suna Kepolu Ataman da vardı.

Batıkarakoç köyünde kılınan cenaze namazı sonrasında köydeki kadınlarla hatıra fotoğrafı çektiren AK Parti'li vekil Ataman o anları sosyal medya hesabından #NarinGüran etiketiyle "Acımız tarifsiz... Sözün bittiği yerdeyiz!" notuyla paylaştı. 

Suna Kepolu Ataman'ın ikinci paylaşımı

Paylaşımın ardından Ataman'a tepki yağdı. Bunun üzerine Ataman paylaşımındaki hatıra fotoğrafını silip cenaze namazından bir kareyle yeniden paylaşım yaptı. Ataman paylaşımlarını da yoruma kapattı.  (Sözcü)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.