Dolar 33,9739
%0.11
Euro 37,7784
%-0.11
Altın 2.748,200
%0.06
Bist-100 9.937,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'nin kalesinde kahvaltı

AK Parti'nin kalesinde kahvaltı

CHP Karabağlar, AK Parti'nin açık ara farkla birinci olduğu mahallelere ziyaret etit.

  • Ege Postası
  • 29.09.2013 - 13:55
İZMİR- Yerel seçim çalışmalarını hızlandıran partiler, pazar kahvaltılarına da başladı. CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı, Ak Parti'nin açık ara farkla birinci olduğu mahallelerde kahvaltı ikram etti ve oy istedi.
İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde son yerel seçimi kazanan CHP, 30 Mart 2014'ü riske atmamak için çalışmalarını, AK Parti'nin birinci çıktığı mahallelere yoğunlaştırdı. CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı, masrafları kendileri karşılayarak, Aydın Mahallesi'nde bin kişiye pazar kahvaltısı ikram etti. Aydın, Peker, Uğur Mumcu mahallelerinden katılımın gerçekleştiği kahvaltıda, CHP İzmir milletvekilleri Hülya Güven ile Musa Çam da yer aldı.
CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, pazar kahvaltılarının halkla buluşma projelerinden biri olduğunu belirterek, “Son yerel seçimde bu mahallelerde AKP birinci çıktı. Ancak bizim burada yaptığımız ev ziyaretleriyle CHP'ye karşı sempati oluştu. Bu sıcak ilgi, ‘Size oy verebiliriz’ noktasına geldi. Bu nedenle çalışmalarımızı daha da artıracağız” dedi.
CHP İzmir Milletvekili Güven, iktidarın engellilere yasayla verdiği hakları yönetmelikle geri aldığını öne sürerken, Musa Çam da partisinin 13 milyon yoksulun ortalama ayda 600 lira alacağı Aile Sigortası projesini anlattı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.