Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti yaşlıları unutmadı

AK Parti yaşlıları unutmadı

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle AK Parti İzmir İl Kadın Kolları, Basın Sitesi Huzur evine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. El öptüler, şarkı söylediler, pasta kestiler…

  • Ege Postası
  • 02.10.2016 - 16:43

EGEPOSTASI - AK Parti İzmir İl Kadın Kolları 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Karabağlar İlçe Kadın Kolları’nın da destek verdiği etkinlikte İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskın ve beraberindeki partili kadınlar, Karabağlar ilçesindeki Basın Sitesi Mahallesi’ndeki huzur evinde ziyarette bulundu. AK Partili kadınlar huzur evindeki yaşlıların ellerini öperken gül ve karanfil dağıttı. Şarkılar söylenip pasta kesilirken keyifli anlar yaşandı.

İl Kadın Kolları Başkanı Keskin etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Geçmişle günümüz arasında köprü görevi üstlenen, deneyimleri ve öğütleri ile yarınlara ışık olan değerli büyüklerimizi yılın sadece bir günü değil her anı önemsiyoruz. Ülkemizde Devlet İstatistik Enstitüsünün nüfus sayımı sonuçlarına göre, 65 yaş üstü nüfus 1985’de % 4,2 iken, 2000 yılında bu oran % 5,6’dır. Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK) 2008 yılı verilerine göre ise 65 yaş nüfusun oranı %7,1’dir. 2020 yılında yaşlı nüfusun Türkiye nüfusunun yaklaşık % 7,7’sini oluşturacağı öngörülmektedir. Ak Parti Hükümetimiz bu verileri dikkate alarak, iktidarlarının ilk gününden itibaren yaşlı nüfusumuza yönelik sosyal hizmet şartlarında iyileştirmeler yapmış, verilen hizmetlere daha kolay bir şekilde ulaşmaları ve bakımlarıyla ilgili pozitif ayrıcalıklar oluşturmaktan kaçınmamıştır. Biliyoruz ki; yaşlı nüfusa sunulan hizmetin kalitesi o ülkenin gelişmişlik düzeyinin en önemli göstergelerinden biridir. Bu kapsamda Ak Parti İzmir İl Kadın Kolları Teşkilatı olarak, İl Sosyal İşler, Halkla İlişkiler Birimleri, Karabağlar İlçe Kadın Kolları Teşkilatı ortak çalışması ile düzenlenen etkinliğimizde anlamlı günümüzü Karabağlar Basın Sitesi Yaşlı Bakım Ve Huzur Evinde kıymetli büyüklerimiz ile geçirmek istedik. 1 Ekim Yaşlılar Gününü en kalbi duygularımızla kutluyor, hürmet ve muhabbetle ellerinden öpüyoruz. Ömürleri nitelikli ve uzun olsun." ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.