Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Baran'dan listeye tepki Cemil Tugay'a özür

AK Partili Baran'dan listeye tepki Cemil Tugay'a özür

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Meclis Üyesi AK Partili Ahmet Uğur Baran meclis üyesi listesine tepki göstererek," Sanırım Cemil Tugay’a bir özür borcum var" dedi. 

  • Ege Postası
  • 21.02.2024 - 13:53

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Meclis Üyesi AK Partili Ahmet Uğur Baran meclis üyesi listesine tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Baran, "Sanırım Cemil Tugay’a Bir Özür Borcum Var" dedi. 

Baran açıklamasında, " Adamcağıza 5 yıldır etkili muhalefet ediyorum. Mesela Zübeyde Hanım Huzurevini Satmak İstedi SATTIRMADIM. Mesela Spor Alanını Özel Eğitim Alanına Çevirmeye Çalıştı ÇEVİRTMEDİM Mesela Mavişehir’de PTT Alanını Satmaya Çalıştı SATTIRMADIM.  Mesela baraka gibi büfeler kurdu, esnaf için ben SAVUNDUM. Mesela gururumuz Karşıyaka Spor Kulübü’ne karşı paralel belediye takımı kurdu, ben HAYKIRDIM. ⁠Mesela Zübeyde Hanım’ın Karşıyaka’sına HDP logosunun ikizini astı, indirmek için göğsümü ben SİPER ETTİM. Mesela işçimiz, memurumuz maaşını alamadı, işçi için kürsüde konuşan ben oldum! Örnekler saymakla bitmez… Peki Günün Sonunda Ne Oldu ? Cemil Bey kendi partisinde büyükşehir adayı oldu ben kendi partimde liste dışı kaldım. Demek ki haksız olan benmişim haklı olan O imiş. Gerçekten Kusura bakmayın Cemil bey" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.