Dolar 33,9916
%-0.21
Euro 38,0245
%0.31
Altın 2.833,200
%1.08
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Dağ’dan Özel’e kooperatif yanıtı: Kooperatif modelinden toplanan 2 milyar buharlaştı

AK Partili Dağ’dan Özel’e kooperatif yanıtı: Kooperatif modelinden toplanan 2 milyar buharlaştı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Gemlik'te yaptığı bir konuşmada iktidara yönelik "İzmir, İstanbul'da kentsel dönüşüm için yabancı kuruluşlardan bulunan kredilere onay vermediler" eleştirisine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ tepki gösterdi. AK Partili Dağ, “İzbeton kooperatif modelinden toplanan iki milyar lira buharlaşmıştır” dedi.

  • Ege Postası
  • 28.07.2024 - 09:21

EGEPOSTASI- CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Gemlik'te yaptığı bir konuşmada iktidara yönelik "İzmir, İstanbul'da kentsel dönüşüm için yabancı kuruluşlardan bulunan kredilere onay vermediler" eleştirisine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ tepki gösterdi.

Dağ'ın açıklaması şu şekilde; 

"İzmir’in bekleyen kredisi veya kredi onayı bulunmamaktadır. Sn. Özel çok net bir şekilde yalan konuşmaktadır. Üstelik bakanlık tarafından onay verilen Ege Mahallesi’nde, Emrez Mahallesi’nde 10 senedir kentsel dönüşüm yapılmamıştır. Bununla da kalınmamış, “Örnek kentsel dönüşüm projesi” diye sunulan sözde İzbeton kooperatif modelinden toplanan iki milyar lira, buharlaşmıştır. CHP Genel Başkanı, popülizmi bırakıp evvela bu iki milyar liranın ve mağdur edilen hemşehrilerimizin hesabını, belediye başkanından, il başkanından ve milletvekillerinden sormalıdır."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.