Dolar 34,0374
%0.05
Euro 37,8943
%0.08
Altın 2.822,810
%0.47
Bist-100 9.577,00
%-1.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili İnan: 'Projeniz ülkemize kötü örnek'

AK Partili İnan: 'Projeniz ülkemize kötü örnek'

Eksik demir kullanıldığı için yıkım kararı verilen Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesi hakkında sosyal medyadan paylaşımda bulunan AK Partili İnan "Projeniz(!) ülkemize maalesef "kötü örnek" oluyor. Yüklenici firma dediğiniz zaten bağlı şirketiniz İZBETON." çıkışında bulundu.

  • Ege Postası
  • 12.06.2023 - 10:25
  • Güncelleme: 12.06.2023 - 12:27

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve kentsel dönüşüm sürecini uygun maliyetlerle yapmayı amaçlayan Halk Konut Projesi ile ilgili olarak geçtiğimiz günlerde AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan sosyal medya hesabı üzerinden bir iddia ortaya atmıştı. Eyüp Kadir İnan’ın iddiası sonrası İzmir Büyükşehir Belediyesi imalatın mühürlendiğini ve konusu geçen bölümün gerekli onaylar alındıktan sonra yıkılacağını duyurdu.AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili İnan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Örnekköy’de yapımı süren bina hakkında projede demir eksikliği ve hatalı beton imalatı olduğunu açıklamıştı.

‘’KÜÇÜMSEMENİZ TEHLİKENİN BOYUTUNU GÖSTERİYOR’’

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in paylaşımına sosyal medya hesabından yanıt veren AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan;

‘’Projeniz(!) ülkemize maalesef "kötü örnek" oluyor. Yüklenici firma dediğiniz zaten bağlı şirketiniz İZBETON. 48.000 m² alanın 300 m²'sinde anlaştığımıza göre geri kalan 47.700 m²'lik inşaat için çağrımı tekrarlıyorum: Odalar, üniversiteler ve bilim insanları tüm projeyi baştan sona incelesin! Kentsel dönüşümde malzeme çalarak tarihe geçtiniz. Bunu yaparak projenin diğer etaplarını da risk ve tehlike altında bıraktınız. İnsan hayatına mal olabilecek bu fahiş hatanızı bu derece küçümsemeniz bile tehlikenin boyutunu başlı başına gösteriyor’’ dedi.  

Projeniz(!) ülkemize maalesef "kötü örnek" oluyor.

Yüklenici firma dediğiniz zaten bağlı şirketiniz İZBETON.
48.000 m² alanın 300 m²'sinde anlaştığımıza göre geri kalan 47.700 m²'lik inşaat için çağrımı tekrarlıyorum: Odalar, üniversiteler ve bilim insanları tüm projeyi baştan… https://t.co/WqjKLfnyN6

— Eyyüp Kadir İnan (@eyupkadirinan) June 12, 2023

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.