Dolar 34,1128
%0.28
Euro 38,0368
%-0.05
Altın 2.867,770
%1.36
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili İnan'dan CHP'li Aslanoğlu'na yanıt: Yetersiz herif

AK Partili İnan'dan CHP'li Aslanoğlu'na yanıt: Yetersiz herif

İzmir'de yangınların kontrol altına alınmasının hemen ardından AK Parti ve CHP arasında polemikler başladı. 'İtfaiye yetersiz kaldı' diyen AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan’a 'cahil' diyen CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'na yanıt gecikmedi. İnan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, "Gördük senin ateş şavaşçılarını yetersiz herif…" dedi.

  • Ege Postası
  • 19.08.2024 - 10:33
  • Güncelleme: 19.08.2024 - 11:16

EGEPOSTASI- İzmir'i günlerdir esir alan orman yangınları nihayet kontrol altına alındı.

Yangın paniğinin sona ermesinin ardından AK Parti ve CHP cephesinden yangına ilişkin çarpıcı açıklamalar gelmiş ve her iki tarafta birbirini suçlamıştı. 

"CAHİL"

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu,  'itfaiye yetersiz kaldı' diyen AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan'a tepki gösterdi. Aslanoğlu isim vermeden, “İzmir itfaiyesi orman yangınlarında yetersiz kaldı diyen cahil, İzmir İtfaiyesi Ateş Savaşçıları ile gurur duyuyoruz” dedi. 

"YETERSİZ HERİF"

Aslanoğlu'na yanıt gecikmedi.  AK Partili İnan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, "Gördük senin ateş şavaşçılarını yetersiz herif… Ne kadar terör sempatizanı, devlet düşmanı varsa hepsi himayenizde. Sonra ‘neden yangını söndüremiyoruz?’ diye düşünüp durmayın. Türkiye düşmanlarını, vatan düşmanlarını, bayrak düşmanlarını, din düşmanlarını beslemekten başka bir vasfınız yok. Sizin derdiniz hiçbir zaman İzmirliler olmadı. İzmir’e YAKIŞMIYORSUNUZ!" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.