Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili İnan eylemcilerle atıştı: Ses tonunuz çok çirkin

AK Partili İnan eylemcilerle atıştı: Ses tonunuz çok çirkin

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı, İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan ve İzmir Yaşam Hakkı Savunucuları arasında yaşanan polemik sürüyor.

  • Ege Postası
  • 17.07.2024 - 12:07
  • Güncelleme: 17.07.2024 - 12:14

EGEPOSTASI- Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne getirilen sokak hayvanlarının uyutulması önerisine tepkiler gelmeye devam ediyor. 

İzmir Yaşam Hakkı Savunucuları, İzmir'de 'uyutulma' önergesine ilişkin eylem gerçekleştirdi. Eylemciler, AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan’ın yasa için imzacı olduğu belirtilirken protestocular tarafından İzmir halkını temsil etmediği belirtildi.

İnan ise, 'Eyleminize saygım sonsuz. Ama hepinizden daha fazla İzmirliyim. İzmir Milletvekili seçildiğim günden beri bu şehrin insanları için, gençleri için ve arka mahallelerinde yaşayan, yerel yönetimlerin unuttuğu hemşerilerimiz için çalışıyorum. İzmirlilerin her türlü sorunlarında yanlarında olacağıma daha ilk günden söz verdim. Biz, bu şehrin çocuklarını ve arka mahallelilerini sahipsiz bırakamayız. Yüzbinlerce çocuk, başıboş köpeklerin tehdidi altında yaşamak zorunda kalıyor"  demişti. 

İSMAİLAĞA HATIRLATMASI

İnan'ın açıklamalarının ardından İzmir Yaşam Hakkı Savunucuları yaptıkları paylaşımda, "Her gün twitterda bizi takip eden Eyyüp Kadir İnan'a sözümüz var: Pedofiliden bahsedecekseniz AKP’li Bekir Bozdağ’ın İsmailağa cemaatinde tecavüze uğrayan 6 yaşındaki çocuk için rızası var dediğini hatırlatalım" ifadelerine yer verdi. 

SES TONUNUZ ÇİRKİN 

AK Partili İnan, görüntülere dair eleştirilerde bulunarak, “Eğlenin arkadaşlar… Melodiler hoşuma gitmedi değil. Sadece ses tonunuz çok çirkin. Megafon kaynaklı olabilir. Bir tane düzgün megafon hediye edebilirim. Çalışmalarınızda daha düzgün ses çıkar” ifadelerini kullandı.

Eğlenin arkadaşlar…
Melodiler hoşuma gitmedi değil.
Sadece ses tonunuz çok çirkin. Megafon kaynaklı olabilir. Bir tane düzgün megafon hediye edebilirim. Çalışmalarınızda daha düzgün ses çıkar https://t.co/LtRSQf4a89

— Eyyüp Kadir İnan (@eyupkadirinan) July 16, 2024

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.