Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kavuz, Kocaoğlu’na serzenişte bulundu

AK Partili Kavuz, Kocaoğlu’na serzenişte bulundu

Karabağlar Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi Emrullah Kavuz, sosyal medya hesabından İzmir’de yapılan yol çalışmalarını eleştirdi. Kavuz, “Güneydoğumuzda PKK’nın, Afrin’de PYD’nin, güzel İzmirimizde de CHP’nin hendeklerinden bıktık” notu ile video paylaştı. AK Partili Kavuz, Kocaoğlu’na serzenişte bulundu

  • Ege Postası
  • 26.03.2018 - 21:44

HALİT UMUTOĞULLARI/ EGEPOSTASI- Karabağlar Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi Emrullah Kavuz, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu yol çalışmalarına tepki gösterdi. Sosyal medya üzerinden yaptığı video paylaşımında İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu’na serzenişte bulundu. Vatandaşların da bu durumdan şikayetçi olduğunu dile getiren Kavuz, “Burası İzmir’in merkezi Yeşilyurt semti Türkiye’yi de İzmir gibi yöneteceğiz diyen şahsiyetlere, siyasetçilere buradan sesleniyorum. Şu gördüğünüz yolların haline bir bakın burada bütün araçların alt takımları, amartisörleri zarar görüyor. Buradan her gün ilkokul, ortaokul öğrencileri gidip geliyor. Yağmur yağdığı zaman burası bildiğiniz göl gibi oluyor vatandaşlarımız geçemiyorlar bu yoldan bütün vatandaşlarımız şikayetçi. Buradan sesleniyorum Türkiye’yi de bu şekilde mi yöneteceksiniz" ifadelerini kullandı.

CHP’LİLERİN İZMİRLİ VATANDAŞLARA AÇMIŞ OLDUĞU HENDEK

Eleştirilerini sürdüren Kavuz, "Bizler televizyonlardan Güneydoğu’daki PKK’lıların açtığı hendekleri gördük onlara alışığız, Afrin’de PYD’lilerin, PKK’lıların hendeklerini gördük alışığız ama bu da herhalde İzmir’de CHP’lilerin İzmirli vatandaşlarımıza açmış olduğu hendekler yazık günah şu yolların haline bir bakın" dedi.

SİZE OY VERENLERE HİZMETİNİZ BU MU'

Kavuz, “Buradan Aziz Kocaoğlu’na sesleniyoruz burası 100. İlkokulu’nun önündeki Çıkılcı Caddesi burası İzmir’in merkezi Allah rızası için şu vatandalarımızın aylardır, yıllardır bütün sokaklarımız bu şekilde. Esnafların hepsi tozdan, dumandan şikayetçi bize rica ediyorlar sesimiz olun diyorlar bizde onların sesi olmaya gayret ediyoruz. Size oy veren insanlara yapmış olduğunuz hizmet bu mu sayın Aziz Kocaoğlu'” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.