Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya'dan CHP'li Aslanoğlu'na yanıt: İzmir, size tokat gibi bir cevap verecek

AK Partili Kaya'dan CHP'li Aslanoğlu'na yanıt: İzmir, size tokat gibi bir cevap verecek

Siyasi partilerde milletvekili adaylarının belli olmasının ardından İzmir'de CHP ile AK Parti arasında başlayan liste atışması sürüyor. CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun AK Parti listesini yorumlarken, "Dönekler kampı gibi. Omurgasız teğmen orada. Savcı Sayan orada" ifadesini kullanmasına AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya'dan sert yanıt geldi. Kaya, "Omurgasızlıkta, ortaklarınız Davutoğlu ve Babacan ile yarışırsınız! İzmir, 14 Mayıs'ta size tokat gibi bir cevap verecek!" dedi.

  • Ege Postası
  • 10.04.2023 - 23:25
  • Güncelleme: 10.04.2023 - 23:58

EGEPOSTASI- 14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesi siyasi partilerin milletvekili aday listelerinin belli olmasının ardından CHP ile AK Parti arasında başlayan liste atışması sürüyor.

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, AK Parti listesini yorumlarken ,listede yer alan eski CHP'liler Mehmet Ali Çelebi ve Savcı Sayan'a hitaben "Dönekler kampı gibi" ifadesini kullandı. Aslanoğlu "Omurgasız teğmen orada. Savcı Sayan orada. Söz veriyoruz onları vekil yaptırmayacağız" sözleriyle yüklendi.

CHP'li Aslanoğlu'nun AK Partili adaylara yönelik sert açıklamalarına yanıt AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'dan geldi.

AK PARTİLİ KAYA DA TAŞKIN VE FOGGO'YU HEDEF ALDI

AK Partili Kaya da CHP'den aday gösterilen, "Kemalizm ırkçılıktır" diyen FETÖ'nün gazetesi Taraf'ın eski yazarı Yüksel Taşkın ile CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisi Koordinatörü Hacer Foggo'yu hedef aldı.

Kaya, "PKK ağızlı bildiriye imza atmış, Atatürk ile sorunu olan kişi listenizin başında! TSK'ya iftira atan ve Mehmetçik'e katil diyen kişi listenizin ortasında! Omurgasızlıkta, ortaklarınız Davutoğlu ve Babacan ile yarışırsınız! İzmir, 14 Mayıs'ta size tokat gibi bir cevap verecek!" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.