Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya’nın hedefinde yine CHP’li başkanlar

AK Partili Kaya’nın hedefinde yine CHP’li başkanlar

Son dönemde İzmir’de CHP’ye yönelik çıkışlarıyla dikkat çeken AK Parti Milletvekili Atilla Kaya, sosyal medya aracılığıyla çarpıcı mesajlar verdi. Kaya, terörle mücadele konusunda CHP’nin tavrını yine hedef aldı. Kaya, CHP’li yöneticilere “Muhalefet edin ama ihanet etmeyin” çağrısında bulundu. AK Partili Kaya’nın hedefinde yine CHP:

  • Ege Postası
  • 06.04.2016 - 12:16
EGE POSTASI – AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, yine ses getirecek bir çıkışa imza attı. Dikili ve Çeşme’de mülteci kampı yapılacak iddialarının gerçeği yansıtmadığının ortaya çıktığını ifade eden Kaya, terörle mücadele konusunda CHP’nin tavrını hedef aldı. Kaya, CHP’li yöneticilere “Muhalefet edin ama ihanet etmeyin” çağrısında bulundu.
 
Kaya’nın Twitter aracılığıyla attığı mesajlar şöyle;
 
1)Yalancının mumu, gemi limana yanaşana kadar yandı. Çeşme ve Dikili'ye mülteci kampı kurulmayacak dedik, beyanımızın doğruluğu ortaya çıktı
 
2)Yalan söylemeyi, halkı aldatmayı alışkanlık haline getirmiş olan beceriksiz CHP'li Belediye Başkanları'nın bir yalanı daha ayyuka çıktı.
 
3)Geri Kabul Anlaşması çerçevesinde, mültecileri ülkemize getiren üç gemi, Dikili ilçemize 14.30'da ise limandan ayrıldı.
 
4)Üç gemide bulunan 202 kişinin 5 saatte geri kabul işlemleri yapılmış, Kırklareli'de bulunan geri gönderme merkezine sevkleri sağlanmıştır.
 
5)Her türlü beceriksizliklerini ve hizmet üretememe hastalıklarını gizlemek adına, sürekli kamuoyunu gereksiz polemiklerle meşgul ediyorlar.
 
6)Bu meşguliyetle birlikte CHP'li yöneticiler, teröre yardakçılık yapmak uğruna devleti suçlayan tüm ifadeleri hiç çekinmeden sarf ediyorlar
 
7)CHP'nin HDP ile ağız birliği yaparak, yardakçılığını yaptığı 'terör', devletimizin bekasını ve güvenliğini ilgilendiren mühim bir konudur.
 
8)Biz terörle mücadelede kararlılık, birlik ve beraberlik çağrısı yaptıkça, CHP eylemleriyle tam aksi yönde hareket etmeye devam ediyor.
 
9)Seçim bölgemiz İzmir'de, bazı CHP'li Belediye Başkanları tarafından sarf edilen sözler ve buna paralel eylemler kabul edilemez.
 
10)CHP'li bir belediye başkanının "ölen PKK'lılara üzüldüğü" yönündeki beyanlarından bahsediliyor. Bu kesinlikle kabul edilemez!
 
11)Birisi KCK'nın avukatı, birisi terörist cenazesine katılır, birisi 'hendek kazan arkadaşlar' der, birisi de ölen teröristlere üzülür.
 
12)Biz hainlerin elebaşları nasıl CHP'ye bu kadar sıcak çağrılar yapıyor diye düşünürken meğer aralarındaki ilişki platonik değilmiş.
 
13)Tekrar söylüyorum, üstüne basa basa ifade ediyorum, hainlere müsamaha gösterilemez. Bu konuda birlik ve beraberlik içinde olmamız şarttır
 
14)Muhalefet yapana, eleştirene diyecek sözümüz yoktur. Ancak muhalefet etmekle ihanet etmek arasında çok keskin bir fark vardır.
 
15)Muhalefet edin ama ihanet etmeyin. Söz konusu Türkiye olduğunda 'yerli ve milli' bir duruş göstermek zorundasınız.
 
16)Ne yaparsanız yapın, bu konudaki duruşumuzu değiştiremeyeceksiniz, bunu da böyle bilin. Kararlıyız, kararlıyız, kararlıyız.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.