Dolar 34,1012
%0.25
Euro 38,1192
%0.17
Altın 2.876,580
%1.67
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Şamil Tayyar'dan Erdoğan'a çağrı

AK Partili Şamil Tayyar'dan Erdoğan'a çağrı

Hayvanlara katliamı yasallaştıran düzenlemenin meclisten geçmesiyle beraber kamuoyuna yansıyan hayvanların öldürülme görüntüleri Eski AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ı bile isyan ettirdi. Tayyar, AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda bulundu.

  • Ege Postası
  • 11.08.2024 - 14:38
  • Güncelleme: 12.08.2024 - 09:14

Türkiye'nin farklı yerlerinden gelen hayvan cesedi ve hayvanların öldürülme görüntüleri sosyal medyada ve vatandaşın vicdanında kanlar akıtırken toplumun farklı kesimlerinden de isyan sesleri yükseliyor. Eski AP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, resmi X hesabından yaptığı paylaşımda kamuoyuna yansıyan görüntülerle ilgili AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir çağrıda bulundu.

"BU ZULMÜ DURDURUN"

Tayyar'ın paylaştığı mesajde şu ifadeler bulunuyor:

"Sayın Cumhurbaşkanım. Ülkenin her köşesinde köpek avı başladı. Niğde, Bartın, Altındağ, Ahlat, Silivri başta olmak üzere birçok yerde köpekler hiçbir kurala uyulmaksızın zalimce katlediliyor. Zehirlenen köpeklerin o can çekişen görüntüleri yürekleri parçalıyor. Hedef tahtası yapılıp 20 kurşunla bedeni delik deşik edilen köpeğin görüntüsü karşısında ağlamamak mümkün değil. Kafası kesilip parçaları torbayla çöplüğe atılan köpekler karşısında kelimeler kifayetsiz kalıyor. Daha niceleri. Yüreğim kaldırmadığı için görüntülere yer vermedim. Kanun böyle bir zulmü öngörmese de katil ruhlu alçakları harekete geçirdi. Allah rızası için bu zulmü durdurun. Bir sözünüz yeter." (HALK)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.