Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Saygılı'dan 'Örnekköy' çıkışı: Baştan sona sakattı!

AK Partili Saygılı'dan 'Örnekköy' çıkışı: Baştan sona sakattı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı sosyal medya hesabından Örnekköy ile ilgili muhalefete ağır sözlerle yüklendiği videosunu paylaştı. Örnekköy’deki kooperatif modellerinin baştan sona sakat olduğunu ve nihayetinde ellerinde patladığını belirten Saygılı, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun hükümeti eleştirmek için düzenledikleri basın toplantısında en önde oturduğunu ifade ederek ‘Örnekköy vakasının baş aktörü olan CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'ndan bugüne kadar neden bir cevap gelmedi, bunu da sormak isteriz’ dedi.

  • Ege Postası
  • 02.08.2023 - 14:15
  • Güncelleme: 02.08.2023 - 15:13

Gönül Morsünbül-EGEPOSTASI/ AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, CHP’li Büyükşehir Belediyesi’nin Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesi hakkında sosyal medya hesabından bir video paylaşarak tepki gösterdi.

‘KOOPERATİF MODELLERİ BAŞTAN SONA SAKATTI’

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Örnekköy’deki facialarının üstünü örtmek içini içi boş işlerle, spotların altında şiir gibi konuşmalarla bol reklamlı organizasyonlarla birçok faaliyet  yaptıklarını söyleyen Saygılı, ‘Örnekköy’deki kooperatif modelleri baştan sona sakattı, nihayetinde ellerinde patladı. Ne hikmetse demir ve beton hırsızlığını, eksik malzemeli betonu, inşaat hatalarını konuşan yok. Ne hikmetse, halkçılık, kooperatifçilik şemsiyesi altında deşifre olan kokuşmuşluklarından söz eden yok. Minareyi çalan kılıfını da hazırlar derler ama kamuoyuna söyleyebilecekleri tek bir kelime yok’ dedi.

‘ÖRNEKKÖY VAKASININ BAŞ AKTÖRÜ ASLANOĞLU’

AK Partili Saygılı, Örnekköy vakasının baş aktörü olduğunu bellirttiği CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun  Hükümet'i eleştirmek için düzenledikleri basın toplantısında en önde oturduğuna dikkat çekerek bugüne kadar neden herhangi bir cevap vermediğini sordu.

SOYER VE ARKADAŞLARININ MACERA FİLMİ

Öte yandan Saygılı, ‘Bugün aslında kendi sorumluluklarındaki kronik sorunlarla ilgili canhıraş bir biçimde top çevirmeye çalışmaları Örnekköy’deki kirli ve akçeli ilişkilerinin üstünü örtmek içindir. Kısa metraj film uzun metraja dönüştürülmüştür. İzmir, Soyer ve arkadaşlarının maceraları filmini seyrederken ağlamaktan helak olmuştur’ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.