Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili kadınlar seçime hazırlanıyor

AK Partili kadınlar seçime hazırlanıyor

AK Parti İzmir Kadın Kolları tarafından seçim çalışmalarına hazırlık amacıyla düzenlenen teşkilat içi eğitim ve motivasyona toplantıları Aliağa'dan başladı. Öte yandan AK Parti Tire Kadın Kolları üyeleri 15 günde 450 atkı ve bere örerek Bitlis'teki çocuklara gönderdi.  

  • Ege Postası
  • 17.12.2018 - 17:56

AK Parti Aliağa İlçe Kadın Kolları üyeleri, seçim çalışmalarına hazırlık amacıyla düzenlenen teşkilat içi eğitim ve motivasyona toplantısında bir araya geldi. 

İlçe Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım'ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, İl Kadın Kollarından ilgili birim başkanları sunum yaptı.

AK Parti Aliağa İlçe Kadın Kolları yönetimi, mahalle ve sandık kurulu başkanlarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, 31 Mart 2019 yerel seçimlerine yönelik sandık kurulu görevlilerinin neler yapması gerektiği ve sosyal medyayı etkin kullanma gibi konularda eğitimler verildi. 

Yıldırım, yaptığı açıklamada, İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ'ın öncülüğünde İzmir'in 30 ilçesinde gerçekleştirilecek eğitim ve motivasyon toplantılarının ilkinin Aliağa'da düzenlenmesinden mutluluk duyduklarını ifade etti.

Aliağa'daki toplantıya kadın kolları teşkilatında görev alan kadınların yüksek katılım göstermesinin seçimlerdeki başarının habercisi olduğunu ifade eden Yıldırım, şunları kaydetti: 

"Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın direktifleriyle seçim kampanyalarında artık bayrak, afiş ve broşür gibi çevre kirliliğine yol açacak hiçbir unsuru kullanmayacağız. Partilerin ve adayların görünürlüğünün sağlanması noktasında sosyal medya kullanımı daha da önem kazandı. Bilgi kirliliğine yol açmadan, algı operasyonlarına geçit vermeden partimizin belirlediği propaganda mesajları doğrultusunda ilkesel bir duruşla çalışmalarımızı sosyal medya aracılığıyla hedef kitlemize en doğru şekilde ulaştırmanın gayreti içinde olacağız. Bugün de İzmir İl Kadın Kolları yönetiminden gelen birim başkanlarımız bu konulara da özellikle dikkat çekti. İnşallah güzel bir seçim kampanyası dönemi geçirerek İzmir'de istediğimiz başarıyı yakalayacağız." 

AK Partili kadınlar Bitlis'teki çocuklara atkı ve bere ördü

AK Parti Tire Kadın Kolları üyeleri 15 günde 450 atkı ve bere örerek Bitlis'teki çocuklara gönderdi. 

Ördükleri atkı ve bereleri kargoyla Bitlis'e gönderen üyeler adına konuşan AK Parti Tire Kadın Kolları Başkanı Mehri Nisa Ünalan, AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı'nın projesiyle kışın en ağır geçtiği illerden Bitlis'in Ahlat ilçesindeki Ovakışla Cumhuriyet Ortaokulu ile iletişime geçtiklerini ifade etti. 

Ünalan, şunları kaydetti:

"Kadın kolları yönetimime söylediğimde hepsi çok heyecanlandı. Her yönetim kurulu üyem atkılar ve bereler ördü. Kiminin komşusu, kiminin akrabası destek verdi. Bugün atkı ve berelerimizi kolilere yerleştirdik ve kargoya verdik. En kısa zamanda çocuklarımıza ulaşmalarını diliyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim." (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.