Dolar 34,2114
%0.09
Euro 37,9035
%-0.5
Altın 2.925,830
%1.03
Bist-100 9.360,00
%-3.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili meclis üyesini isyan ettiren sakatlık

AK Partili meclis üyesini isyan ettiren sakatlık

Karabağlar Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Emrullah Kavuz, işletmesi Karabağlar Belediyesi'ne ait Üzümcü Halı Saha Tesisleri'nin uzun süredir zeminin bozuk olduğunu dile getirmesine rağmen belediyenin herhangi bir adım atmamasına isyan etti. Son yaşanan sakatlık olayını fotoğraflarla gözler önüne seren Kavuz, Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Selvitopu'na çağrıda bulundu. AK Partili meclis üyesini isyan ettiren sakatlık

  • Ege Postası
  • 06.03.2016 - 13:50
EGE POSTASI - İşletmesi Karabağlar Belediyesi'ne ait Üzümcü Halı Sahası'nda son zamanlarda artan sakatlık olayları "pes" dedirtti.

Karabağlar Belediye AK Parti Meclis Üyesi Emrullah Kavuz, uzun süredir halı sahanın zeminin bozuk olduğunu dile getirmesine rağmen belediyenin herhangi bir adım atmamasına isyan etti.

Karabağlar Belediye Meclisi Spor Komisyonu Üyesi de olan Kavuz, halı sahada son olarak yaşanana ve ambulansın gelmesine kadar varan ciddi sakatlık olayını sosyal medya hesabından duyurdu.

Kavuz, halısahanın bozuk zemini nedeniyle düşüp ciddi şekilde sakatlanan vatandaş ile sahanın durumunu fotoğraflarla gözler önüne serdi Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Selvitopu'na  “Ya işletmeyi acilen durdur ya da zemini düzelt” çağrısı yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.