Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AKP’li küfürcü vekil Zeyid Aslan’dan kadın gazetecilere taciz

AKP’li küfürcü vekil Zeyid Aslan’dan kadın gazetecilere taciz

TBMM Genel Kurulu’nda CHP Milletvekili Kamer Genç’e ağır küfürler edince, TBMM Böcek Araştırma Komisyonu Başkanlığı’ndan istifa etmek zorunda kalan AKP Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, bu defa kadın gazetecilere ’taciz’ içeren ifadelerle hakaret etti.

  • Ege Postası
  • 11.07.2013 - 16:46
ANKARA- AKP Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, bir gazetede çıkan uyuyan fotoğraflarına sinirlenerek, hıncını Meclis kulisinde oturan kadın gazetecilere, “Ben sizin bacak aranızı çekip gazeteye bastırsam, bu ahlaksızlık olur değil m? Ama sizinki gazetecilik oluyor'” diye hakaret etti.

TBMM Genel Kurulu, Torba Yasa tasarısı nedeniyle gecenin geç saatlerine kadar çalıştığı için, AKP kulisinde çok sayıda milletvekili, Meclis bahçesindeki kanepelere uzanıp uyuması dikkat çekiyor. Bazı milletvkeillerinin de fotoğrafları basına yansıdı. Bu fotoğraflardan birinde ayakkabılarını çıkarmış halde bahçede uyurken görüntülenen Zeyid Aslan'ın fotoğrafı Sözcü Gazetesi'nde yayınlandı. Ancak fotoğraf Aslan'ı çok kızdırdı.

Aslan, TBMM'de iktidar kulisinin bahçesinde rastladığı bir grup gazeteciye hakaret etemeye başladı. Aslan, Sözcü’deki haberi kastederek, “ Bir dahaki dönem hiçbir gazeteci buraya giremeyecek. Sizi buraya sokturmayacağım. Elimden ne gelirse yapacağım. Bunu mücadelesini vereceğim. Siz bu yaptıklarınızı gazetecilik mi sanıyorsunu? Biz de insanız yoruluyoruz. Ben sizin bacak aranızı çekip gazeteye bastırsam bunların gerçeği bu diye ahlaksız olurum değil m? Ama sizinki gazetecilik oluyor” diye hakaret etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.