Dolar 34,2051
%0
Euro 37,9100
%0.36
Altın 2.912,740
%-0.57
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AKP’yi Buca’da sandığa gömeceğiz

AKP’yi Buca’da sandığa gömeceğiz

CHP’den Buca Belediye Başkanlığı adaylığına talip olan Ekonomist Ayten Karadağ, göreve geldiklerinde Buca’ya ilişkin sorunların çözümü için hizmet, fikir ve proje üretiminde, sivil toplum kuruluşları ve halkla birlikte ortak akıl ile çalışarak büyük başarılar elde edeceklerini söyledi.

  • Ege Postası
  • 20.11.2013 - 10:46
İZMİR-Birlikteliği Sağlayacağım
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Aday Adayı, Ekonomist Ayhan Barut, Dicle ve Barış Mahallesi yaşayan vatandaşlarla, mahalle esnaflarını ziyaret etti. Ziyarette yaptığı açıklamasında CHP olarak 2014 yerel seçimlerinde Buca’yı AKP’ye kaptırmamaya kararlı olduklarına dikkati çeken Ayten Karadağ, ‘AKP’nin hakkından biz geliriz. Yani Buca’ya artık kadın elinin değme zamanı gelmiştir. İlçede yaşayan vatandaşlarımızla, küçük büyük tüm esnafımızla, öğrencimizle, gencimizle, yaşımızla, kadınımızla erkeğimizle, çiftçimizle köylümüzle el ele verip sorunlarla değil hizmetlerle, projelerle, huzurla, dayanışmayla anılan modern bir kent yaratacağız. Bucalının ‘Ayten Bacısı’ olarak bu birlikteliği sağlayacağıma gönülden inanıyorum’ dedi.

Hizmette Devrim Yapacağız
İlçenin başta ulaşım, imar, çevre, altyapı, üst yapı ve üniversite öğrencilerin barınma ve sosyal yaşam alanlarının yetersizliği sorunları olmak üzere tüm sorunlarını analiz ettiğini ve ekip çalışmasıyla çözüm önerileri geliştirdiklerini söyleyen Ayten Karadağ, ‘Bucalı hemşerilerimiz bize güvensin ve inansın. Bucamızı sorunlardan arındırıp hizmette devrim yaratmaya kararlıyız” diye konuştu. Konuşmasında Buca’nın vizyonunun değişmesi gerektiğinin önemine işaret eden Karadağ, ilçede kangren yaraya dönen trafik ve otopark sorununa bilimsel ve akılcı çözümler içeren projelerini gerçekleştirerek ilçede ulaşımı sorun olmaktan çıkaracaklarını ve Buca ilçesini tüm sorunlarını çözmüş, gençlere, kadınlara, çocuklara ve engelli vatandaşlara yönelik kültürel ve sosyal yaşam alanlarına sahip planlı büyüyen bir kent yapacakları sözünü verdi.

Oyunuza Sahip Çıkın
Ziyaret ettiği esnaf ve vatandaşlardan 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde oy kullanmasını da isteyen Ayten Karadağ, şu görüşleri dile getirdi; ‘30 Mart 2014 yerel seçimleri tarihi bir fırsattır. AKP karanlığından kurtulmamız için esnaf, vatandaş, siyasetçi, öğrenci, işçi, memur hepimiz ama hepimiz el ele vermeli sandığa gitmeli oyumuzu kullanarak AKP’yi sandığa gömmeliyiz. Eğer 2014 yerel seçimlerinde bu birlikteliği sağlarsak AKP diğer sağ partiler gibi çözülecek, dağılacak ve sonrasında tarihin karanlık sayfalarına gömülecektir’ 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.