Dolar 34,2599
%0.06
Euro 37,6306
%0
Altın 2.921,040
%-0.02
Bist-100 9.120,00
%0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AKUT Ekipleri şehitler için Babadağ’a tırmandı

AKUT Ekipleri şehitler için Babadağ’a tırmandı

Türkiye’nin afetlerdeki yüz akı AKUT ekipleri bu kez Denizli’deki Babadağ’a Sadettin Uslu liderliğindeki 14 kişilik ekiple tırmanış gerçekleştirdi.

  • Ege Postası
  • 24.09.2012 - 11:43

EGE POSTASI-HABER SERVİSİ:Daha önce Köyceğiz’deki Sandras’a ve Ödemiş’teki Bozdağ’a tırmanan AKUT ekipleri bu kez Atatürk Barış ve Demokrasi tırmanışları adı altında Denizli’deki Babadağ’a çıktı.

‘ANLAMSIZ AKAN KAN DURSUN’

Konuyla ilgili kısa bir değerlendirme yapan AKUT Bodrum Ekip lideri Sadettin Uslu ‘ 2 bin 300 metre yüksekliğinde ki Babadağ’a yaptığımız bu tırmanışın amacı kaybettiğimiz şehitlerimiz ve yakınlarının yanlarında olduğumuzu, terörün her türlüsünü kınadığımızı, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta Sulh, Cihanda Sulh” söylemi doğrultusunda anlamsızca akan kanların durmasının gerektiğini vurgulamaktır.

Birlik ve beraberliğe örnek olmak adına bu tırmanışı AKUT Denizli Ekibinin ev sahipliğinde, Bodrum, Sarıgöl, Milas ve Muğla ekiplerinden 22 gönüllünün katılımıyla gerçekleşmiştir. Zirvede Türk Bayrağımız açılarak şehitlerimizin manevi huzurlarında saygı duruşunda bulunulmuştur dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.