Dolar 34,0769
%0.04
Euro 38,1009
%0.52
Altın 2.831,200
%1.01
Bist-100 9.872,00
%1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
ATM kopyacısı, emekli polis memuru çıktı

ATM kopyacısı, emekli polis memuru çıktı

Kahramanmaraş’ta bir banka ATM’sine kart kopyalama cihazı yerleştirdiği iddia edilen emekli polis memuru, ilk işinde yakayı ele verdi. Gözaltına alınan zanlının ilk sorgusunda, 20 yıl emniyet teşkilatında polis memuru olarak görev yaptığı...

  • Ege Postası
  • 21.08.2013 - 16:33
Kahramanmaraş’ta bir banka ATM’sine kart kopyalama cihazı yerleştirdiği iddia edilen emekli polis memuru, ilk işinde yakayı ele verdi. Gözaltına alınan zanlının ilk sorgusunda, 20 yıl emniyet teşkilatında polis memuru olarak görev yaptığı ve 3 yıl önce de bu görevinden emekli olduğu ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, olay dün Binevler Mahallesi'ndeki bir bankaya ait şubede yaşandı. ATM çevresinde dolaşan polis emeklisi Abdullah T.'nin (46) tedirgin hareketlerinden şüphelenen banka güvenlik görevlileri, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

ATM çevresinde güvenlik önlemi alan ekipler şüphelilerin tespiti için ATM’yi takibe aldı. Takip sonucu Abdullah T.’nin banka şubesinin ATM'sine kart kopyalama cihazı taktığı belirlendi. Olayın ardından kart kopyalama şüphesiyle gözaltına alınan zanlının otomobilinde yapılan aramada, kart kopyalamada kullanılan cihazlar ile dijital materyal ve hafıza kartları ele geçirildi.
Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.