Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AYSO: Aydın için ortak çalışmaya hazırız

AYSO: Aydın için ortak çalışmaya hazırız

Aydın Sanayi Odası (AYSO) Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Aydın’ın ihracat hedefine birlik ve beraberlik içerisinde ulaşılabileceğini söyledi.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyeti AYSO'yu ziyaret etti. Ziyaretten dolayı AYSO olarak mutlu olduklarını...

  • Ege Postası
  • 02.07.2013 - 17:58
Aydın Sanayi Odası (AYSO) Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Aydın’ın ihracat hedefine birlik ve beraberlik içerisinde ulaşılabileceğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyeti AYSO'yu ziyaret etti. Ziyaretten dolayı AYSO olarak mutlu olduklarını belirten Mehmet Yunus Şahin, Aydın’ın ekonomisinin gelişmesi adına her zaman ortak çalışmaya hazır olduklarını ifade etti. AYSO Başkanı, “İlimiz ekonomisinin gelişmesi adına ilimiz milletvekilleri ile her zaman ortak çalışmalar yapılması hususunda hazırız. Sanayi odası olarak ilimizi özellikle yurt dışında en iyi şekilde tanıtarak yeni yatırımcıları kazanmak istiyoruz. Dönem içerisinde bin faal sanayici üye ve 1 milyar dolar ihracatı gerçekleştirme hedefine ancak birlik ve beraberlik içinde ulaşabiliriz.” dedi.

Aydın Sanayi Odası'nı ziyaret eden heyette CHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın, Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş, Kadın Kolları Başkanı Saadet Kavasgil, İl Genel Meclis Üyesi Erol Öz ve İl Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Kaya yer aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.