Dolar 34,1133
%0.29
Euro 38,1015
%0.12
Altın 2.874,310
%1.59
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Acılı anne tecavüzcülerin evini yaktı! 'Ben yandım onlar da yansın'

Acılı anne tecavüzcülerin evini yaktı! 'Ben yandım onlar da yansın'

İzmir’in Narlıdere ilçesinde 13 yaşındaki B.A.’nın yardım istediği herkesin tecavüzüne uğraması kamuoyunu sarstı. B.A.’nın annesinin yaşadıkları ise en az yaşananlar kadar korkunç. Bir anne çocuğunun tecavüze uğradığını öğrenince eline benzin kovasını alarak iki sanığın evini yaktı. Yaralanan ya da ölen olmadı. Ancak acılı anne artık bir sanık

  • Ege Postası
  • 13.06.2024 - 14:22
  • Güncelleme: 13.06.2024 - 14:59

13 yaşındaki B.A. mahallesinde yaşadığı dehşetin içerisinden çıkamayınca konuyu bir arkadaşına anlattı. Arkadaşı ise B.A.‘nın kuzenine anlatınca olay böylelikle ortaya çıktı. B.A.’nın annesi N.A. evin geçimini bulaşıkçılık yaparak sağlıyordu. Evladının yaşadıklarını duyunca kahroldu.

Benzin dökerek ateşe verdi

Önce resmi makamlara giderek şikayetini yaptı. Aradan günler geçti. O mahalleden taşınmaya karar verdi. Mahalledeki evini toplamak için gitti. Biraz koli yaptı. Ancak öfkesi, yaşadığı travmanın etkisini geçmiyordu. Sabaha karşı 04.00 gibi eline aldığı benzin bidonu ile oğluna bunu yapan iki kişinin evine gitti ve benzin dökerek ateşe verdi. Oğlunu istismar eden kişilerin kahvesine de giden anne N.A. orayı da yıkıp döktü.

Adli kontrolle serbest kaldı

N.A. gözaltına alındı. Bir gece nezarette tutuldu. Çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrolle serbest bırakıldı. Yaktığı evlerde insanların olması nedeniyle “Kasten adam öldürmeye teşebbüs” suçundan şimdi ise bir sanık.

‘Kendimde değildim'

N.A. yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “6 Haziran günü evimi toplamaya gittim. Ama çok kötüydüm. Dayanamıyordum. Elime benzin alıp evleri yaktım. Ben yandım onlarda yansın istedim. Ama sanık oldum. Kafam yerinde değildi. Delirmiştim. Halen kendimde değilim” dedi.

Haberlere yansımasının ardından Aile Bakanlığı dosyayı takip edeceğini açıkladı.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.