Dolar 34,0791
%0.05
Euro 37,9442
%0.1
Altın 2.808,040
%0.18
Bist-100 9.774,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Acıpayam'da Kur'an kurslarını bitirenler ödüllendirildi

Acıpayam'da Kur'an kurslarını bitirenler ödüllendirildi

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nün yaz Kur'an kurslarının sona ermesi dolayısıyla ödül töreni düzenlendi. Acıpayam Kız Meslek Lisesi'ndeki törene Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, İlçe Milli Eğitim...

  • Ege Postası
  • 26.07.2013 - 11:12
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nün yaz Kur'an kurslarının sona ermesi dolayısıyla ödül töreni düzenlendi. Acıpayam Kız Meslek Lisesi'ndeki törene Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Duysak, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Selçuk, Müdür yardımcıları Emin Daştan ve Mehmet Ali Altın, Mal Müdürü Mustafa Ekinci, Kız Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Mehmet Uçarcıoğlu, kurs öğretmenleri Süleyman Uysal, Yıldırım Yılmaz ve Fatih Akyol ile öğrenciler katıldı.

Kursu dereceyle bitiren öğrencilerden birinci olan Muhammet Yusuf Yatgın'a dizüstü bilgisayar, ikinci Ece Bilge Öztürk'e kitap seti, üçüncü ve dördüncü Batuhan Şanlı ve Rahibe Meral Akın'a ise kol saati hediye edildi. Ayrıca Başkan Şevkan bütün öğrencilere mushaf, öğretmenler de çeşitli hediyeler verdi. Şevkan, yaptığı konuşmada belediye olarak bütün çoccukların okuması noktasında her türlü desteği verdiklerini ve buna devam edeceklerini söyledi: "Ramazan, Kur'an ayıdır. Bu güzel ayda gençlerimize ve çocuklarımıza Kur'an öğreten Halk Eğitimi Merkezi yöneticilerimize ve değerli hocalarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Kur'an bilincinde yetişen nice yeni nesiller diliyorum." dedi. Müdür Selçuk ise, "Kur'an kurslarımızda çocuklara bilgisayar, projeksiyon cihazları ve akıllı tahtaların kullanıldığı modern ortamlarda eğitim veriliyor. Bu kursların açılmasında emeği geçen okul idarecilerimize ve kurs öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum." diye konuştu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Duysak da kursu tamamlayan öğrencileri kutlayarak, açılmasında emeği geçen Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'ne ve öğretmenlere teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.