Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Adana Demirspor'a destekler sürüyor

Adana Demirspor'a destekler sürüyor

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor Kulübü’nün yeni sezon için satışa sunduğu kombine biletlerine işadamları ve esnafların desteği sürüyor. Kolcuğlu Resturant da mavi-lacivertli kulübün kombine biletlerinden satın aldı.    Adana...

  • Ege Postası
  • 20.07.2013 - 15:08
PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor Kulübü’nün yeni sezon için satışa sunduğu kombine biletlerine işadamları ve esnafların desteği sürüyor. Kolcuğlu Resturant da mavi-lacivertli kulübün kombine biletlerinden satın aldı.

    Adana Demirspor Kulübü Muhasip Üyesi, Hukuk ve İdari İşler Sorumlusu Avukat Müslüm Susar’dan kombine biletleri satın alan Kolcuoğlu Resturant İşletmecileri Necati Kolcuoğlu ve Mete Çokpeker, “Biz Adana’dan para kazanıyoruz. Burada da harcarız. Adana Demirspor için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Yeni sezonda Mustafa Tuncel başkanlığındaki yönetim kurulumuza başarılar diliyor, camiamıza yıllardır özlemle beklenen süper ligi yaşatacakları inancını taşıyoruz.” dedi.

     Kolcuoğlu ve Çokpeker’e duyarlılıkları için teşekkür eden Adana Demirspor Kulübü Muhasip Üyesi, Hukuk ve İdari İşler Sorumlusu Müslüm Susar, “Kolcuğlu Resturant işletmesi kulübümüzün kombine biletlerinden 4 bin 250 TL tutarında alarak destek verdiler. Ayrıca sezon içerisinde yemek organizasyonlarımızda da kulübümüze katkı sağlayacaklar. Kendilerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.