Dolar 32,7003
%0.44
Euro 35,4142
%0.34
Altın 2.505,510
%1.54
Bist-100 10.842,00
%-0.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Adil Gür son anket sonucunu açıkladı... İzmir'de durum ne!

Adil Gür son anket sonucunu açıkladı... İzmir'de durum ne!

A&G araştırma şirketinin patronu Adil Gür, 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçim öncesinde son anket sonuçlarını açıkladı. Gür, CHP'nin kalesi olan İzmir'de yine bir değişiklik olmayacağını, ancak AK Parti'nin oylarını artıracağını söyledi. Binali Yıldırım'ın ise İstanbul'u kolay şekilde kazanacağını ileri sürdü. Adil Gür, son anket sonucunu açıkladı

  • Ege Postası
  • 16.12.2018 - 10:45

2019 Mart ayında yapılacak olan Yerel seçim öncesinde son anket sonuçları A&G araştırma şirketinin patronu Adil Gür'den geldi. Gür, yerel seçimlere ilişkin son kamuoyu araştırmasını açıkladı.

Herhangi bir veri, rakamsal sonuç vermeyen A&G araştırma şirketinin patronu Adil Gür'e göre; İstanbul'da AK Parti'nin adayı olmasına kesin gözüyle bakılan TBMM Başkanı Binali Yıldırım seçimleri kolay kazanacak.

İZMİR'İ KONUŞMAYA BİLE GEREK YOK

Ankara Büyükşehir Belediyesi için de AK Parti'nin önde gittiğini ancak Ankara'da kıyasıya bir rekabetin yaşanacağını ve kesin sonucun 31 Mart gecesi ortaya çıkacağını ifade eden Adil Gür, İzmir için ise "İzmir'i konuşmaya bile gerek yok. İzmir CHP'nin kalesidir ve bir değişiklik olmayacaktır. Ancak AK Parti oylarını arttıracaktır" açıklamasını yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.