Dolar 32,5493
%0.1
Euro 35,1620
%0.17
Altın 2.469,630
%0.26
Bist-100 10.682,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Adliyede avukat eylemi

Adliyede avukat eylemi

İstanbul Adalet Sarayı'nda, dün yaşanan gözaltı olayını protesto etmek ve Gezi Parkı eylemlerine destek vermek isteyen avukatlar bir araya geldi. Avukatlar slogan atarak eylemlerini sürdürüyor. Çağdaş Hukukçular Derneği üyeleri başta olmak...

  • Ege Postası
  • 12.06.2013 - 13:44
İstanbul Adalet Sarayı'nda, dün yaşanan gözaltı olayını protesto etmek ve Gezi Parkı eylemlerine destek vermek isteyen avukatlar bir araya geldi. Avukatlar slogan atarak eylemlerini sürdürüyor.

Çağdaş Hukukçular Derneği üyeleri başta olmak üzere yüzlerce avukat bugün saat 12.00'de Çağlayan Adliyesi C girişinde toplandı. Dün gözaltına alınan 47 avukata ve Gezi Parkı eylemcilerine destek vermek için İstanbul Barosu'nun yapacağı açıklamayı bekleyen avukatlar, 'Her yer Taksim, her yer direniş' şeklinde slogan attı. Polis yetkilileri, avukatların temsilcilerini slogan atmamaları konusunda uyardı.

Adliye dışında toplanan kalabalığa katılan avukat grubu, yapılan açıklama ile Gezi Parkı eylemlerine destek verdiklerini bildirdi. Avukatlar, gözaltı talimatı veren savcıyı da istifaya çağırdı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.