Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Adnan Menderes Spor Tesisleri’nde sona doğru

Adnan Menderes Spor Tesisleri’nde sona doğru

MANİSA Belediyesi’nin Adnan Menderes Mahallesi’nde temelini attığı Adnan Menderes Spor Tesisleri’nde çalışmalar hızla devam ediyor. Çalışmaları inceleyen ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü, yaklaşık iki hafta içerisinde saha çimlerinin serilmeye başlayacağını söyledi.

  • Ege Postası
  • 05.09.2012 - 15:08
 MANİSA-  Belediye Başkan Yardımcısı ve Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, Adnan Menderes Spor Tesisleri’nde incelemelerde bulundu. Manisa Belediyesi tarafından temeli Mayıs ayında atılan, geçen 2 aylık sürede hızla yükselen Spor Tesisleri’nde çalışmaları inceleyen ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü, Adnan Menderes Mahallesi başta olmak üzere, Manisa gençliğine hizmet verecek olan tesislerde, yaklaşık 2 hafta sonra saha çimlerinin serilmeye başlayacağını söyledi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün gençliğe ve spora büyük önem verdiğini ve projelerinde mutlaka bu iki olguya yer verdiğini belirten Başkan Yardımcısı Cem Çöllü, “Adnan Menderes Spor Tesisleri de, Belediye Başkanımızın projeleri arasındaydı. Hizmette mahalle ayrımı yapmadan, burada yaşayan gençlerimize hizmet verecek tesisimizde, çalışmalar hızlı bir şekilde yürütülüyor” dedi.

Yeni sezona yetişecek

Tesis tribünlerinin ve soyunma odalarının bittiğini, artık ince işlere geçileceğini de sözlerine ekleyen Çöllü, “Bünyesinde kapalı tribünleri, basketbol sahaları, profesyonel futbol sahası, restoran, kafeteryaları ve spor merkezleriyle Adnan Menderes Spor Tesisi tamamlandığında yine bu kentin gençlerine hizmet verecek. Tahmin ediyorum, 2 hafta içerisinde futbol sahasının çimleri de serilmeye başlayacaktır. Yeni futbol sezonuna yetiştirilecek olan tesisimizin açılış kurdelesini Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, Adnan Menderes Mahallesi sakinleriyle birlikte kesecek. Tesisin Adnan Menderes Mahallesi’ne ve Manisa’ya hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.