Dolar 34,1971
%-0.07
Euro 37,5115
%0.1
Altın 2.883,330
%0.48
Bist-100 8.964,00
%-1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ağaçta mahsur kalan kedi, yüksekten değil itfaiye erinden korktu

Ağaçta mahsur kalan kedi, yüksekten değil itfaiye erinden korktu

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ağaçta mahsur kalan kedi için itfaiye ekiplerinden yardım istendi. Ağaçta mahsur kalan kedi, kendisini kurtarmak isteyen itfaiye erinden korkunca ağaçtan atlayarak ortalıklardan kayboldu. Kediyi kurtarma operasyonu...

  • Ege Postası
  • 16.09.2013 - 14:14
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ağaçta mahsur kalan kedi için itfaiye ekiplerinden yardım istendi. Ağaçta mahsur kalan kedi, kendisini kurtarmak isteyen itfaiye erinden korkunca ağaçtan atlayarak ortalıklardan kayboldu. Kediyi kurtarma operasyonu bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Ereğli’de sahil taksi durağında bulunan çınar ağacında mahsur kalan kedi sahil taksi esnafını harekete geçirdi. Durak esnafı kedinin kurtulması için itfaiye ekiplerine haber verdi. Kediyi kurtarmak için sahil taksi durağına gelen itfaiye ekipleri, kediyi ağaçtan almak için merdivenle ağaca çıktı. Ancak itfaiye erinden korkan kedi, pençelerini çıkararak kendisini kurtarmaya çalışan itfaiye erine salladı. İtfaiye erinin kurtarma çabası sırasında korkan kedi bir anda kendisini boşluğa bıraktı. Ağaçtan düşen kedi gözden kayboldu. Kedinin kaçmasıyla itfaiye de duraktan ayrıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.