Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ağrılı Rıdvan, çalışmaya geldiği İzmir'de alkollü sürücü kurbanı oldu

Ağrılı Rıdvan, çalışmaya geldiği İzmir'de alkollü sürücü kurbanı oldu

İZMİR'in Buca İlçesi'nde, ailesinin geçimine de katkı sağlamak için ikiz ağabeyleriyle Ağrı'dan göç eden 16 yaşındaki Rıdvan Arslan, 2.66 promil alkollü sürücünün kurbanı oldu. Rıdvan Arslan, çıraklık yaptığı marketin sahibinin isteği üzerine, gazete almak için bindiği belirtilen aracın sürücüsü Erol Uçkun'un kontrolü kaybedip ağaca çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan Uçkun ise, tedavi alına alındı.

  • Ege Postası
  • 07.04.2013 - 16:57
İZMİR-  Kaza, bugün saat 07.30 sıralarında Onat Caddesi, 101 numara önünde meydana geldi. Ağrı'nın Taşlıçay ilçesine bağlı Çökelge Köyü'nde oturan 16 yaşındaki Rıdvan Arslan, yaklaşık 8 ay önce, ikiz ağabeyleriyle birlike çalışmak için İzmir'deki yakınlarının yanına geldi. Maddi güçlükler nedeniyle eğitimini yarım bırakan, ailesinin geçimine katkı sağlamak için de İzmir'e gelen Rıdvan Arslan, bir markette çırak olarak işe girdi. Bu sabah saatlerinde, market sahibinin isteği üzerine Arslan, gazete almak için 28 yaşındaki Erol Uçkun'un kullandığı, 35 NDZ 23 plakalı hafif ticari araca bindi. Aşırı hız yaptığı öne sürülen Uçkun'un kontrol edemediği araç, yoldan çıkarak ağaca çarptı. Savrulup güçlükle duran araçta bulunan Rıdvan Arslan kaza yerinde öldü. Erol Uçkun ise, ilk müdhalenin ardından Buca Devlet hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Uçkun'dan alınan kan örneğine yapılan testte, 2.66 promil alkollü olduğu belirlendi.

Ailesine yardım için çalışan Rıdvan Arslan'ın acı haberini alan yakınları büyük üzüntü yaşadı. Amca İhsan Arslan, "Çalışmak için, umut için İzmir'e gelmişti. Ama alkollü sürücünün kurbanı oldu" dedi. İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edilen Rıdvan Arslan'ın cenazesinin, memleketine götürüleceği belirtildi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.