Dolar 32,5214
%0.02
Euro 34,9671
%-0.02
Altın 2.437,220
%0.06
Bist-100 10.446,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aile ve Sosyal Politikalar personeline uzaktan eğitim verildi

Aile ve Sosyal Politikalar personeline uzaktan eğitim verildi

Muş Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü personeline uzaktan eğitim verildiİl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen eğitimde personel Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sosyal Hizmetler Merkezleri’nin kuruluş ve işleyişi...

  • Ege Postası
  • 02.08.2013 - 10:11
Muş Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü personeline uzaktan eğitim verildi
İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen eğitimde personel Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sosyal Hizmetler Merkezleri’nin kuruluş ve işleyişi ile Aile Sosyal Destek Programı hakkında bilgilendirildi.

Muş Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yeniden yapılandırılma sürecinde bilgi paylaşımlarına olan ihtiyacın karşılanması amacıyla Muş İl Emniyet Müdürlüğü'nün uzaktan eğitim sınıfları aracılığı ile yapılan eğitim Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Ömer Bozoğlu’nun başkanlığında yapıldı. Sosyal Hizmet Merkezleri(SHM)– Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ilişkisi ve Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) süreçleri hakkında Sosyal Yardımlar Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ümit Güner detaylı açıklamalarda bulundu.

Muş Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamdullah Karasu, SHM’nin müdür ve personelinin katıldığı eğitimde engelli hizmetleri, yaşlı hizmetleri, kadın hizmetleri, SHM – SYDV ilişkisi, ASDEP ve korumaya muhtaç süreçleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca SHM’nin ilde kuruluş süreci hakkında Genel Müdürlük ile interaktif bilgi alışverişinde bulunuldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.