Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akay'dan Engin'e 'saha' kontrası: Köylerin yollarını bizden öğrendiler!

Akay'dan Engin'e 'saha' kontrası: Köylerin yollarını bizden öğrendiler!

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ve AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay arasında ‘saha’ polemeği yaşandı. CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin 15 Temmuz’la birlikte Bergama ve Kınık’ta köy ziyaretleri yapacaklarını belirtmiş , AK Parti İzmir Teşkilatı’nın sahada çalışma yapmakta zorlandığı iddiasında bulunmuş ve AK Parti'nin karınca modeli saha çalışmasına gönderme yaparak 'karıncalar yoruldu' demişti. Engin'in sözleri üzerine Akay'dan, " Karıncalar her zaman toprak üstünde çalışmaz.Koloni halinde toprak altında da çalışır uzun bir zaman… CHP,karıncaların izlerini takip etti. CHP sayemizde Bergama’nın Kınık’ın yollarını öğrendi” kontrası geldi.

  • Ege Postası
  • 04.07.2013 - 15:39
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’in ‘Karıncalar yoruldu. AKP sahada yok’ çıkışına cevap verdi. Akay, “Kendi çalışmamızla ilgili kimseye hesap vermeyiz. Karıncalar her zaman toprak üstünde çalışmaz. Koloni halinde toprak altında da çalışır uzun bir zaman… Sayemizde Bergama’nın Kınık’ın yollarını öğrendiler” dedi.

ENGİN ‘SAHADA YOKLAR’ DEMİŞTİ
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ve AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay arasında ‘saha’ polemeği yaşandı. CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin 15 Temmuz’la birlikte Bergama ve Kınık’ta köy ziyaretleri yapacaklarını belirtmiş , AK Parti İzmir Teşkilatı’nın sahada çalışma yapmakta zorlandığı iddiasında bulunmuştu. Engin,
AK Parti'nin karınca modeli saha çalışmasına gönderme yaparak   “karıncalar yoruldu zaten küçük adım atıyorlardı. Bu kadar küçük adımlarla bize yetişmelerine imkan yok. Gezi AKP için siyasi bir kabus oldu. Bu aralar sahada olmaları çok zor. Vatandaşın tepkisinden korkuyorlar” demişti.

"KAÇ TANE KÖY VARMIŞ ÖĞRENDİLER"
Engin’in sözlerine AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay’dan imalı cevap geldi. “Biz karıncayız hem toprağın üstünde hem altında çalışma yapıyoruz” diyen Akay, şunları söyledi; “ Karıncalar, koloni halinde toprak altında da çalışır uzun bir zaman…. Biz bunu yapıyoruz.Biz gideriz onlar bizim arkamızdan gelir. Örnek olmak takip edilmek güzel bir şey. Karınca modelini başlattık. İzlerimizi güzel takip ettiler. Etmeye de devam etsinler. 5 senede CHP ilk defa Kınık’a gitti. Sayemizde Bergama’nın Kınık’ın yollarını öğrendiler .Kaç tane köy varmış bunu öğreniyorlar. Biz icraatımızla öne çıkarız. Bazıları laf üretir”

DANIŞMA GÖNDERMESİ

İlçe ve il danışma kurulu toplantılarını aralıksız gerçekleştirdiklerini ancak CHP’de böyle bir uygulamanın olmadığını ifade eden Akay, “ Biz her ay ilçe danışma toplantıları yapıyoruz. O ilçelerin kongresi gibi oluyor. Herkes gelip derdini söylüyor. CHP bu toplantıları yapamıyor. Biz 45’inci İl Danışma Toplantısını yapacağız. Onlarınki bir elin parmaklarını geçmez” dedi.

GÜNDEM RAMAZAN PROGRAMLARI
Teşkilat olarak Ramazan ayı programlarına odaklandıklarını ifade eden Akay, “ Ramazan programlarına hazırlanıyoruz. Yoğun bir ziyaret ve iftar programımız var. 200 bin insanla geçen yıl Ramazan ayında biraraya gelmiştik. Bu yıl 250 bin kişiye ulaşmayı hesaplıyoruz. Her ilçede en az 5’er mahalle iftarı yapacağız. Her ilçemizde STK’larla iftarlar yapıyoruz. Her ilçede vefa iftarları yapacağız. Teşkilat iftarları yapacağız. İl Teşkilatı olarak ilk defa açık hava iftarı düzenleyeceğiz değişik ilçelerde” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.