Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akay'ın Türk Polis Teşkilatına kutlama mesaj

Akay'ın Türk Polis Teşkilatına kutlama mesaj

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, kuruluşunun 168. yıldönümünü kutlayan Türk Polis Teşkilatına bir kutlama mesajı yayınladı. Akay mesajda şunları kaydetti.

  • Ege Postası
  • 09.04.2013 - 14:04
‘’Gücünü yasalardan, desteğini halktan alan, ülkede dirlik ve düzenin sürekli kılınması için gece gündüz demeden, tüm gücüyle çalışan Emniyet Örgütü, köklü geçmişiyle Türkiye Cumhuriyeti’nin temel kurumlarındandır.168 yıllık geçmişe sahip olan Emniyet Teşkilatımız, birikimiyle çağın yeniliklerini ve demokratik değerleri özümseyerek üstlendiği bu zor görevi başarıyla sürdürmektedir.

“Çağdaş bir toplum olmanın en önemli gereklerinden birisi insan hak ve özgürlüklerinin önündeki engellerin kaldırılması ve hukukun üstünlüğü prensibinin egemen kılınmasıdır. Toplumumuz bugün barış ve huzur içerisindeyse; bu huzurun sağlanmasında en büyük emek Türk Polis Teşkilatı mensuplarına aittir.

Asayişini temin edememiş bir ülkenin sağlıklı bir kalkınma atılımı içine girmesi mümkün olamaz. Çünkü kalkınmanın temeli istikrar, istikrarın temeli de bir uçtan diğer uca ülkeye hakim olan huzur ve güven ortamıdır. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder ATATÜRK, Türk Polisini "Cumhuriyetin ve kanunların düşmanlarına karşı bir kalkan" olarak nitelendirmiştir.

Bu değerli güç kalkanlarımız,halkıyla bütünleşmiş, hizmet aşkıyla vatanın her köşesinde aynı görev bilinciyle hareket etmeyi kendisine şiar edinmiş, vatandaşımızın huzuru ve ülkemizin güvenliği uğruna canını bile ortaya koyacak kadar fedakarane ve cesaretle çalışmalarını yürütmüştür. Halkın güven ve desteğinden aldığı güçle gerektiğinde canını da ortaya koymaktan hiçbir zaman çekinmeyen ``Türk Polisi``,toplumsal barış, huzur ve güvenliğin her zaman koruyucusudur.

168 yıldır, görevlerini zaman, yer ayırımı olmaksızın, her koşul ve ortamda sorumlulukla yerine getiren, gecesini gündüzüne katan ; demokratik hukuk devletinin, Atatürk İlke ve İnkılaplarının ve Laik Cumhuriyetin teminatı olan Türk Polis Teşkilatının, 168 kuruluş yıldönümünü kutluyor; görevi uğruna canlarını esirgemeyen aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimiz ve emeklilerimiz ile trafik, karakol, asayiş ve emniyette çalışan görevleri başındaki tüm polislerimize ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.’’



Ömer Cihat Akay

AK Parti İzmir İl Başkanı

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.