Dolar 34,2529
%0.04
Euro 37,6030
%-0.07
Altın 2.909,020
%-0.43
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akçay: Tur atladığımız için mutluyuz

Akçay: Tur atladığımız için mutluyuz

Derry City - Trabzonspor karşılaşması sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan bordo mavililerin Teknik Direktörü Mustafa Akçay, turu geçtikleri için mutlu olduğunu belirterek, “Camia ve bizim için iyi bir sonuç. Tur atladığımız...

  • Ege Postası
  • 26.07.2013 - 06:21
Derry City - Trabzonspor karşılaşması sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan bordo mavililerin Teknik Direktörü Mustafa Akçay, turu geçtikleri için mutlu olduğunu belirterek, “Camia ve bizim için iyi bir sonuç. Tur atladığımız için mutluyuz” dedi.

Karşılaşmada iki farklı oyun ortaya koyulduğunu vurgulayan Akçay, “İki yüzü olan bir maç oynadık. Rakibin bize yapmak istediklerini yaptık ama ikinci yarı kendi kalitemizi ve teknik etkinliğimizi devreye soktuk ve bence kafamızdaki ve anlayışımızdaki değişim orada başladı. Bu değişim iyi bir sonuç verdi” diye konuştu. Akçay, Trabzonspor’un uzun süre sonra ilk turu geçmesinin camia için önemli bir mesaj olduğunu söyledi.

Oyun anlayışlarını değerlendiren Akçay, “Eksiklerimiz olduğunu düşünüyoruz. Biraz daha hızlı, taktik yönü güçlü olan bir oyun anlayışı sahaya yansıtmalıyız. Bunun için zaman gerekecek. Belki 10-20 gün sonra takımda farklı bir mental göreceksiniz” diye konuştu. Mustafa Akçay, UEFA Avrupa Ligi üçüncü on eleme turundaki rakipleri Belarus’un Dinamo Minsk takımı hakkında raporun hazır olduğunu da belirtti.

Basın toplantısında yer alan Brezilyalı futbolcu Paulo Henrique ise karşılaşmada iki gol ve bir asist yaparak sağladığı katkıdan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Henrique, maçın ilk yarısının mücadeleci geçtiğini belirterek, “Oyunu domine etmeye çalıştık ama başarılı olamadık” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.