Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akdağ'dan flaş hamle.... Zirveye katılmadı, Ankara'ya gitti

Akdağ'dan flaş hamle.... Zirveye katılmadı, Ankara'ya gitti

CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ’ın yönetim kurulu toplantıları sonrası karar defterine imza atmadığı yönündeki iddialar tartışılırken CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in ilçe başkanlarıyla düzenlediği toplantıya katılmadığı ve bunun yerine Ankara’ya gittiği öğrenildi. Karar defterini imzalamadığı iddia ediliyordu

  • Ege Postası
  • 19.12.2018 - 15:31

EGEPSOTASI- Karar defterine imza atmadığı iddiasıyla gündeme gelen CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ’ın, genel merkezde bir dizi temasta bulunmak üzere Ankara’ya gittiği öğrenildi.

Parti kulislerinde, muhtemel adaylık gündeme geldiğinde sıkıntı yaşamamak için uzun süredir yönetim kurulu toplantılarının ardından karar defterini imzalamadığı konuşulan Akdağ'ın Ankara'ya sürpriz ziyareti kafaları karıştırdı.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in Ankara’da hafta başında gerçekleştirdiği görüşmelerin detaylarını paylaştığı ve ittifak mesajları verdiği ilçe başkanları zirvesine de katılmayarak, parti üst düzey yöneticileriyle görüşmek üzere Ankara'ya giden Akdağ’ın bu hamlesi, belediye başkan adaylığı için şans aradığı iddialarını kuvvetlendirdi. Partililer, Buca CHP'deki gelişmeleri merakla izlemeye başladı. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.