Dolar 34,2114
%0.09
Euro 37,9035
%-0.5
Altın 2.925,830
%1.03
Bist-100 9.360,00
%-3.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akdağmadeni Müftülüğü Kutlu Doğum Haftası'nda 92 program düzenleyecek

Akdağmadeni Müftülüğü Kutlu Doğum Haftası'nda 92 program düzenleyecek

Yozgat'ın Akdağmadeni Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ilçe ve bağlı köylerde 92 program düzenleyecek. '92 Kutlu Doğum' programı adı altında düzenlenecek etkinliklerde Peygamber Efendimizin (sav) örnek...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 16:00
Yozgat'ın Akdağmadeni Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ilçe ve bağlı köylerde 92 program düzenleyecek. '92 Kutlu Doğum' programı adı altında düzenlenecek etkinliklerde Peygamber Efendimizin (sav) örnek hayatı anlatılıyor.

Akdağmadeni ilçe Müftüsü Faruk Latifoğlu, yaptığı açıklamada hafta boyunca 92 program düzenleyeceklerini ve bu haftayı dolu dolu programlarla değerlendireceklerini söyledi.

Latifoğlu, "Müftülük çalışanlarımız ve merkez camii imamlarımız ilçe ve köylerimizde vatandaşlılarımızla bir araya gelerek Peygamberimizi anlatıyorlar. Programlarda Kur’an-ı Kerim okunuyor, konuşmalar ve slayt gösterileriyle Peygamber Efendimizin (sav) hayatı anlatılıyor. Bu tür etkinlikler kaynaşmaya da vesile oluyor. Komşu köyler bir birlerini davet ediyor programa hep birlikte katılıyor. Hemen hemen her köyde kurbanlar kesiliyor. Kurban etinden yapılan yemekler gelen misafirlere ve köy halkına ikram ediliyor. Bu durum köylerimizde ilk defa gerçekleştiriliyor. Bundan köy halkı da bizlerde son derece mutluyuz." dedi.

Öte yandan İlçe Müftülüğü tarafından Belediye Kültür Merkezinde Kutlu Doğum programı düzenledi. Oldukça yoğun katılımın yaşandığı programa Akdağmadeni Kaymakamı Hüseyin Engin Sarıibrahim, Belediye Başkanı Suphi Daştan, Diyanet İşleri Başkanlığı, Başkanlık Müftüsü İbrahim Duman, ilçe Müftüsü Faruk Latifoğlu, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.