Dolar 34,2596
%0.06
Euro 37,6017
%-0.08
Altın 2.921,000
%-0.02
Bist-100 9.118,00
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akhisar Belediyespor Eşitliği Bozamadi

Akhisar Belediyespor Eşitliği Bozamadi

ZİRAAT Türkiye Kupası A Grubu’nda Eskişehirspor galibiyetinin ardından Bursaspor’la berabere kalan Akhisar Belediyespor, rakibiyle oynadığı dördüncü maçta da eşitliği bozamadı. Akhisar Belediyespor, Süper Lig’de geçen...

  • Ege Postası
  • 19.01.2014 - 16:02
ZİRAAT Türkiye Kupası A Grubu’nda Eskişehirspor galibiyetinin ardından Bursaspor’la berabere kalan Akhisar Belediyespor, rakibiyle oynadığı dördüncü maçta da eşitliği bozamadı.
Akhisar Belediyespor, Süper Lig’de geçen sezon Bursa’yla 2-2 ve 1-1 berabere kaldı. Bu sezon ligde sezonun ilk yarısında oynanan maç ve kupadaki ilk randevu golsüz bitti.
Grupta 4 puana ulaşarak liderliklerini sürdürdüklerini, çarşamba günü puansız Sivasspor’u yendikleri takdirde yarı final yolunu açabileceklerini belirten teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, "İki taraf da gol bulamamasına rağmen iyi maç oldu. Özellikle ikinci yarıda çok pozisyon kaçırdık. Kupada hedefimiz hem yarışıp hem oyuncu kazanmak" dedi.
YENİLMEYİ UNUTTU
Akhisar Belediyespor’un bileği lig ve kupada oynadığı son 5 maçta yenilmedi. Son yenilgisini 13 Aralık’ta Fenerbahçe deplasmanında alan Akhisar Belediyespor ligde Sivasspor ve Kasımpaşa’yı yendi. Kupada Erciyesspor ve Eskişehirspor’u mağlup eden Ege temsilcisi Bursaspor’la berabare kaldı.

(YC/AÖ)  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.