Dolar 34,2575
%0.05
Euro 37,6179
%0.05
Altın 2.880,110
%-1.01
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akhisar Belediyespor'da Serkan'a 'hazir Ol' Emri

Akhisar Belediyespor'da Serkan'a "hazir Ol" Emri

SPOR Toto Süper Lig’de haftayı Antalya deplasmanında geçirecek Akhisar Belediyespor’da iki günlük bayram izninin ardından çalışmalar yeniden başlarken cezalı olan Uğur’un yerine bu karşılaşmada Serkan Yalçın’ın oynayabileceği...

  • Ege Postası
  • 16.10.2013 - 15:22
SPOR Toto Süper Lig’de haftayı Antalya deplasmanında geçirecek Akhisar Belediyespor’da iki günlük bayram izninin ardından çalışmalar yeniden başlarken cezalı olan Uğur’un yerine bu karşılaşmada Serkan Yalçın’ın oynayabileceği bildirildi.
Taktik idmanlarda defansın göbeğinde Sonko-Serkan ikilisini deneyen antrenör Yıldırım Uran, "Altarnatifli bir kadromuz var. Bir-iki oyuncu eksikliğinde sıkıntı yaşamayı" diye konuştu.
Estonya ve Hollanda milli maçları için A milli takım kampında bulunan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun yarın Akhisar’a döneceğini, kafilenin de cumartesi günü Antalya’ya gideceklerini söyleyen Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Son derece kritik bir maça çıkacağız. Önceki hafta Bursaspor beraberliği ile ilk deplasman puanımızı aldık. Antalyaspor’u yenerek ilk dış saha galibiyetimizi almak istiyoruz" dedi. HA(YC/AÖ)
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.