Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akil İnsanlar Heyeti Bursa'da

Akil İnsanlar Heyeti Bursa'da

Akil İnsanlar Marmara Bölgesi Heyeti, gün boyu yaptığı ziyaretlerin ardından Hilton Bursa Oteli'nde sivil toplum kuruluşları ile bir toplantı yaptı. Toplantıya alınmadıkları için otel önünde toplanan bir grup ise protesto gösterisinde...

  • Ege Postası
  • 26.04.2013 - 20:30
Akil İnsanlar Marmara Bölgesi Heyeti, gün boyu yaptığı ziyaretlerin ardından Hilton Bursa Oteli'nde sivil toplum kuruluşları ile bir toplantı yaptı. Toplantıya alınmadıkları için otel önünde toplanan bir grup ise protesto gösterisinde bulundu.

Toplantı öncesi, aralarında Türkiye Gençlik Birliği üyeleri, Atatürkçü Düşünce Derneği ve Türkiye Kamu Sen üyelerinin de bulunduğu bir grup gösteri yaptı. Ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk posterleri olan grup, 'Vatan sana canım feda', 'Mustafa Kemal’in askerleriyiz', 'Vur de vuralım öl de ölelim', , 'Hükümet İstifa' sloganları attı. Otel önünde toplanan grup, barikatı aşmak isteyince geniş çaplı güvenlik önlemi alan polis ekipleri tarafından engellendi.

Daha sonra içeri alınmayacaklarını anlayan grup adına Türkiye Kamu-Sen Bursa İl Temsilcisi Selçuk Türkoğlu, basın açıklaması yaptı. Ardından grup içeri girmeye çalıştı. Kurulan barikatı aşmaya çalışan gruba polis izin vermeyince, gruptakiler yanlarında getirdikleri yumurtaları polis ve otele doğru atmaya başladı. Yumurtalardan bir çok polis ve basın mensubu da nasibini aldı. Bazı polislerin kasklarına yumurta gelirken, bazı basın mensuplarını da kamera ve elbiselerine yumurta isabet etti.

TOPLANTI BASINA KAPALI

Akil İnsanlar Heyeti Marmara Grup Başkan Yardımcısı Mithat Sancak, Genel Sekreter Levent Korkut, Hayrettin Karaman, Mustafa Armağan, Ali Bayramoğlu, Yücel Sayman ve Hülya Koçyiğit'ten oluşan heyet, Hilton Otel'de sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile yemekli toplantıda bir araya geldi. Basın mensuplarının, toplantının başında görüntü almasına izin verildi. Ardından, toplantı basına kapalı şekilde gerçekleştirildi.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.