Dolar 34,2135
%0.09
Euro 37,8617
%-0.61
Altın 2.934,930
%1.35
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akil İnsanlar, Yozgat’ta şehit ailesini ziyaret etti

Akil İnsanlar, Yozgat’ta şehit ailesini ziyaret etti

Akil İnsanlar İç Anadolu Bölgesi Heyeti, Yozgat’ta geçen yıl Kayseri’nin Pınarbaşı Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan bombalı saldırıda şehit olan Teknisyen Yardımcısı İsmail Sakın’ın ailesini ziyaret etti.Yozgat Galata Çamlık...

  • Ege Postası
  • 30.04.2013 - 21:55
Akil İnsanlar İç Anadolu Bölgesi Heyeti, Yozgat’ta geçen yıl Kayseri’nin Pınarbaşı Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan bombalı saldırıda şehit olan Teknisyen Yardımcısı İsmail Sakın’ın ailesini ziyaret etti.

Yozgat Galata Çamlık Otelde düzenlenen toplantının ardından heyet başkanı Ahmet Taşgetiren, Celalettin Can, Erol Göka, Cemal Uşak, Beril Dedeoğlu ve Hilal Kaplan şehidin kayınpederi Mehmet Talas ile görüştü. Beril Dedeoğlu ve Hilal Kaplan ise şehidin eşi ve yakınlarıyla görüştü. Heyet Başkanı Ahmet Taşgetiren, şehit İsmail Sakın’ın iki ay önce doğan oğlu ve ismi yine İsmail olan bebeği kucağına alarak sevdi. Ziyaret sırasında Taşgetiren ve Uşak, Kur’an-ı Kerim okudu.

Taşgetiren, yaptığı açıklamada her gittikleri şehirde bir şehit ailesini ziyaret ettiklerini belirterek, "Taziye için ziyaret ediyoruz. Allah razı olsun kabul buyuruyorlar. Yani onların duygularını aslında yeniden yeniden tazelemek gibi bir niyetimiz yok ama biz geldiğimiz her şehirde en azından bir şehit ailemizi ziyaret edelim. Babalarla annelerle duyguları paylaşalım onların duygularını alalım istedik. Allah razı olsun kabul buyurdular çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.