Dolar 34,1644
%0.08
Euro 38,1847
%-0.16
Altın 2.909,120
%-0.83
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akil İnsanlar'ın final toplantısı başladı

Akil İnsanlar'ın final toplantısı başladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen Akil İnsanlar Heyeti'nin final toplantısı Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde başladı.Başbakan Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ile ofisinde görüştükten...

  • Ege Postası
  • 26.06.2013 - 14:19
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen Akil İnsanlar Heyeti'nin final toplantısı Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde başladı.

Başbakan Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ile ofisinde görüştükten sonra Akil İnsanlar Heyeti ile bir araya geldi. Ofisteki son toplantıya Doğu Anadolu Bölgesi üyesi Abdurrahman Kurt ilk gelenler arasında yer aldı. Toplantıya daha sonra Yılmaz Erdoğan, Kadir İnanır, Cemal Uşşak, Ahmet Taşgetiren, Levent Korkut'un da aralarında bulunduğu çok sayıda üye geldi. Toplantı basına kapalı yapılıyor. Görüşmenin sonunda açıklama yapılması bekleniyor.

Öte yandan Akil İnsanlar Heyeti'nin final toplantısı sırasında çevrede geniş güvenlik önlemi alındı. Çevik kuvvet ekipleri çevrede eylem ihtimaline karşılık hazır bekletiliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.