Dolar 34,1843
%-0.06
Euro 37,8762
%0.27
Altın 2.927,670
%-0.06
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akıntıya kapılarak kaybolan gencin cesedine ulaşıldı

Akıntıya kapılarak kaybolan gencin cesedine ulaşıldı

Trabzon'da, dün akşam saatlerinde serinlemek için girdikleri denizde akıntıya kapılarak kayboluna Yusuf Uzun’un cesedi bulundu. Sürmene ilçesi Yeniay beldesindesi sahilinde dün akşam saatlerinde meydana elen olayda, Sürmene İmam-Hatip Lisesi...

  • Ege Postası
  • 22.06.2013 - 11:32
Trabzon'da, dün akşam saatlerinde serinlemek için girdikleri denizde akıntıya kapılarak kayboluna Yusuf Uzun’un cesedi bulundu.

Sürmene ilçesi Yeniay beldesindesi sahilinde dün akşam saatlerinde meydana elen olayda, Sürmene İmam-Hatip Lisesi öğrencisi Hasan Karateke (16) ile arkadaşı Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Yusuf Uzun (15) sahilde serinlemek için denize girmiş, 2 arkadaş denizin dalgalı olmasından dolayı bir süre sonra akıntıya kapılarak gözden kaybolmuştu. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen arama kurtarma ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda Hasan Karateke’nin cansız bedeni denizden çıkartılmıştı. Ancak, Sahil Güvenlik, Acil Durum ve Afet Müdürlüğü ile deniz polisinin yaptığı aramalara rağmen Yusuf Uzun’a ise ulaşılamamıştı. Gece ara verilen çalışmalara bu sabah yeniden başlayan ekipler, Uzun’un cansız bedenine ulaştı. Uzun’un cesedi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.