
Akpınar o tartışmaya noktayı koydu
Bir Göztepeli Karşıyaka’ya nasıl Belediye Başkanı olur suçlamasıyla karşılaşan Hüseyin Mutlu Akpınar tescilli KSK’lı çıktı. Akpınar’ın 2007’den bu yana Karşıyaka Spor Kulübü’nün üyesi olduğunu gösteren belge sosyal medyaya düştü.
- Ege Postası
- 11.02.2014 - 12:49
‘CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Hüseyin Mutlu Akpınar'ın Karşıyaka Spor Kulübünün üyesi bulunduğunu ve 16.03.2007-22.05.2008 tarihlerindeki Akif Ersezgin başkanlığı dönemindeki KSK Yönetim kurulunda görev yaptığı hususunu bilgilerinize sunuyorum.’ Başlığıyla sosyal medyaya yüklenen belgeye göre Akpınar Karşıyaka Spor Kulübü’nün resmen üyesi olarak görünüyor.
İTHAL ADAY İSTEMİYORUZ TEPKİLERİ
CHP Karşıyaka İlçe merkezi önünde toplanan bir grup partili Konak’tan aday adayı olan ismi önce Konak adayı daha sonra da Karşıyaka adayı olarak açıklanan Hüseyin Mutku Akpınar’a ‘ithal aday istemiyoruz’ sözleriyle tepki gösterilmişti.
.jpg)
Yorum Yazın