Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akpınar ve Engin'den zafer halayı

Akpınar ve Engin'den zafer halayı

Şemikler'de seçim ofisi açan CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar ile İl Başkanı Ali Engin, vatandaşlarla birlikte halay çekti, Balkan müzikleri eşliğinde dans etti. Akpınar "Ben Karşıyaka'da büyüdüm. Sokaklarda yetiştim" dedi. Engin ise "Akpınar'a kefilim, Karşıyaka emin ellerde" ifadelerini kullandı. Şemikler'de seçim ofisi açan CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar ile İl Başkanı Ali Engin, vatandaşlarla birlikte halay çekti, Balkan müzikleri eşliğinde dans etti. Akpınar "Ben Karşıyaka'da büyüdüm. Sokaklarda yetiştim" dedi. Engin ise "Akpınar'a kefilim, Karşıyaka emin ellerde" ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 25.02.2014 - 11:06
İZMİR  -Yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, Şemikler seçim bürosunun açılışını yaptı. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Akpınar'a, İl Başkanı Ali Engin ile İlçe Başkanı Ali Karaege de eşlik etti. Açılış sonrasında partililerle birlikte halay çeken Akpınar ve CHP'li başkanlar, Balkan ezgileri eşliğinde de dans etti. Karşıyakalı gençlerin meşalelerle karşıladığı Akpınar, taraftarlarla birlikte Kaf- Kaf çekti. Çevre apartmanlarda oturan vatandaşlar ise balkonlarından CHP ve Türk bayrakları sallayarak Akpınar'a destek verdi. Vatandaşlara lokma dağıtıldı. Akpınar ve beraberindekiler "Hüseyin Mutlu, Karşıyaka umutlu" sloganları ile karşılandı.

KARŞIYAKADA BÜYÜDÜM
Sandalyenin üzerine çıkarak alanı dolduranlara seslenen CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, yerel seçimlerin önemli bir viraj olduğunu söyledi. Akpınar "30 Mart'ta, basit bir yerel seçim olmayacak. AKP'ye gerekli cevabı sandıkta vermek zorundayız. Bunun için de içimizdeki küçük ayrılıkları kenara bırakacağız. Ben Karşıyaka'da büyüdüm. Cebimde birtek Türkiye Cumhuriyeti kimliği ile Karşıyaka Spor Kulübü kimliğini taşıyorum. Bu yüzden Karşıyakalılığımı kimseye tartıştırtmam. Benim arkamda sermaye grupları ya da güç odakları yok. Sadece halk var. Ben salonlarda değil, sokaklarda yetiştim" dedi.

HER YERE EŞİT HİZMET
Karşıyaka'nın her bölgesi için ayrı ayrı yatırımlar hayata geçireceklerini söyleyen Akpınar "Ezenin değil, ezilenin yanında olacağız. Her yere eşit hizmet götüreceğiz. Sahilde ne varsa, iç sokaklarda da aynı hizmet olacak. Katılımcı bir anlayışla ilçemizi birlikte yöneteceğiz. Çelme takanlar da oldu ancak hiç sendelemedim. Hakkımda bir tek kara leke varsa, adaylıktan çekilecek kadar da cesurum. Bu seçimlerde, çalanlara mı yoksa halkın hakkını koruyanlara mı oy vereceğinize karar verin. 30 Mart'ta, öyle bir cevap vereceğiz ki Başbakan konuşurken, Karşıyaka'nın 'K'sini bile ğzına alamayacak. Öyle bir oy oranı alacağız ki, Türkiye'nin her yerinden Kırmızı- Yeşil Karşıyaka bayrakları dalgalanacak" diye konuştu.

KARŞIYAKA EMİN ELLERDE
CHP İl Başkanı Ali Engin "Yerel seçimler öncesi parti adaylıklarında bazı değişiklikler yaşandı. Mesela, 30 yıldır kadın başkan çıkartmadığımız İzmir'de, iki kadın adaya yer verdik. Gençlerimizi, listelerimize yazdık. Toplum istediği için bu değişikikler oldu. Mecburiyetten değişime gidildi. Bugüne kadar emek verenlere teşekkür ediyoruz. Karşıyaka adayımız Hüseyin Mutlu Akpınar da partimizin her kademesinde görev yaptı. Kendisini gençlik kollarından beri tanırım. Karşıyaka'yı iyi bilen ve kulüpte yöneticilik yapan bir isim. Içiniz rahat olsun. Karşıyaka emin ellerde" dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.