Dolar 34,0493
%-0.11
Euro 38,0191
%0.31
Altın 2.814,260
%-0.07
Bist-100 9.774,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aksaray’da Mısır ve Suriye'de ölenler için gıyabi cenaze namazı

Aksaray’da Mısır ve Suriye'de ölenler için gıyabi cenaze namazı

Aksaray’da cuma namazı sonrası Suriye ve Mısır'daki olayları protesto edildi, ölenlerin için gıyabi cenaze namazı kılındı.Gıyabi namaza AK Parti İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, Belediye Başkanı Nevzat Palta ve binlerce vatandaş katıldı....

  • Ege Postası
  • 23.08.2013 - 16:04
Aksaray’da cuma namazı sonrası Suriye ve Mısır'daki olayları protesto edildi, ölenlerin için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Gıyabi namaza AK Parti İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, Belediye Başkanı Nevzat Palta ve binlerce vatandaş katıldı. Cuma namazı sonrası Rabia selamını içeren pankartlar açıldı. Bu arada gençlerin de elleriyle Rabia selamı yaptıkları görüldü. Yaklaşık iki bin kişilik cemaat, cenaze namazı kılmak için cami bahçesindeki musalla taşının önünde saf tuttu. Hep birlikte kılınan cenaze namazından sonra ölenler için Fatiha okundu.

Namazdan sonra Aksaray DİNBİRSEN İl Başkanı İlhan Demir, musalla taşlarından birinin önünde Suriye ve Mısır'da yaşanan olayların bitmesi için cemaate dua ettirdi. Dua esnasında bazı vatandaşlar göz yaşlarına hakim olamadı. Kılınan gıyabi cenaze namazının ardından tekbir getiren kalabalık, olaysız şekilde dağıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.