Dolar 34,0955
%0.03
Euro 37,9410
%0.1
Altın 2.817,380
%0.04
Bist-100 9.774,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aksu’da 5 bin kişilik iftar verilecek

Aksu’da 5 bin kişilik iftar verilecek

Antalya Aksu Belediyesi, geleneksel hale getirdiği iftar programını 2 Ağustos 2013 Cuma günü gerçekleştirecek. Ramazan’da Aksu Belediyesi tarafından geleneksek olarak düzenlenen iftar programı EXPO Fuar Alanı’nın otoparkında gerçekleştirilecek....

  • Ege Postası
  • 30.07.2013 - 11:16
Antalya Aksu Belediyesi, geleneksel hale getirdiği iftar programını 2 Ağustos 2013 Cuma günü gerçekleştirecek.

Ramazan’da Aksu Belediyesi tarafından geleneksek olarak düzenlenen iftar programı EXPO Fuar Alanı’nın otoparkında gerçekleştirilecek. Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, geleneksel iftar programına herkesi davet etti. 5 bin kişilik olarak düzenlenecek iftar programında halkın kaynaşması, birlik ve beraberlik yaşanması amaçlanıyor.

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, mübarek Ramazan ayında geçen yıl ilçe halkıyla beraber iftar yaptıklarını, benzer bir organizasyonu bu sene de düzenlediklerini açıkladı.
İftar sofralarında birlik beraberlik vurgusunun en üst seviyelere çıktığını hatırlatan Başkan Yıldırım, “Bu amaçla biz de halkımızla birlikte yemeğimizi paylaşalım, hoş bir seda yaşayalım istedik. Geçen yıl yapılan organizasyondan halkımız memnun kaldı. Cuma akşamı vereceğimiz iftarımıza da Aksu’da yaşayan tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.