Dolar 34,2221
%0.05
Euro 37,9319
%0.42
Altın 2.920,360
%-0.31
Bist-100 9.212,00
%-1.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alabay'dan BESİAD'A ziyaret

Alabay'dan BESİAD'A ziyaret

Adnan ALABAY ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri yeni seçilen BESİAD (Bostanlı Esnaf ,Sanayici ve İşadamları Derneği) Yönetim Kurulunu ziyaret etti. BESİAD yönetiminin davetiyle gerçekleşen buluşmada Adnan Alabay; yeni BESİAD Yönetimini Başkan Feyyaz SUNGUR’a çiçek sunarak kutladı.

  • Ege Postası
  • 08.11.2012 - 17:13
 İZMİR -Adnan ALABAY ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri yeni seçilen BESİAD (Bostanlı Esnaf ,Sanayici ve İşadamları Derneği) Yönetim Kurulunu ziyaret etti.
BESİAD yönetiminin davetiyle gerçekleşen buluşmada Adnan Alabay; yeni BESİAD Yönetimini Başkan Feyyaz SUNGUR’a çiçek sunarak kutladı.
BESİAD Başkanı Feyyaz SUNGUR yaptığı konuşmada CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Adnan ALABAY ve Yönetim Kurulu'nun ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını, bir demokratik kitle örgütü ve Karşıyaka'lı demokrat insanlar olarak; Karşıyaka'nın nezih, güzel ve kaliteli yaşanan bir yer olması adına hem Karşıyaka Belediyesine, hem de CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığının çalışmalarına oluşturacakları projelerle katkı koymak ve birlikte projeler üretmekten mutluluk duyacaklarını belirtti.
Adnan ALABAY konuşmasına BESİAD Başkanı Feyyaz SUNGUR ve Yönetim Kuruluna seçildikleri görevlerinde başarılar dileyerek başladı:
” AKP iktidarı halkımıza üç Z formülü ile ZÜLÜM, ZİNDAN ve ZAM dan başka hiçbir şey vermemiştir. Bu sebeple AKP iktidarının yanlışlarını halkımıza göstermek, CHP yi iktidara taşıyacak projeleri hazırlayıp halkımıza anlatmak bizim görevimizdir. Bu anlamda demokratik toplum örgütleriyle sık sık bir araya geliyoruz. Ortak projelerle halkımıza hizmet adına desteklerini istiyoruz. Gittiğimiz her yerde sevgi dostluk görüyor ve destek alıyoruz. Aslında yaptığımız her ziyareti bir akraba ziyareti olarak görüyoruz. Çünkü Karşıyaka'lılar olarak büyük bir aileyiz ve aile bireyleri olarak her zaman birbirimize destek oluyoruz, olacağız.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.