Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ali Adnan, 'En doğru tercih Çaykur Rizespor'du'

Ali Adnan, "En doğru tercih Çaykur Rizespor'du"

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor'da yeni transfer Iraklı genç futbolcu Ali Adnan, Çaykur Rizespor'da oynayacağı için mutlu olduğunu, transferinde en doğru tercihin Çaykur Rizespor olduğunu söyledi.Çaykur Rizespor sezon...

  • Ege Postası
  • 03.08.2013 - 18:34
Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor'da yeni transfer Iraklı genç futbolcu Ali Adnan, Çaykur Rizespor'da oynayacağı için mutlu olduğunu, transferinde en doğru tercihin Çaykur Rizespor olduğunu söyledi.

Çaykur Rizespor sezon hazırlıklarını teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde Yeni Şehir Stadyumu'nda sürdürdü. Antrenmana, izinli olan Hurşut Meriç ve Kağan Söylemezgiller katılmadı. Yeşil-mavili ekip, koşunun ardından top kontrolü çalışması yaptı. Daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular maç yaptı. Çalımbay, zaman zaman çalışmayı durdurarak futbolcuları uyardı.

Bu arada Rize'ye gelen yeni transfer Ali Adnan takımının ilk idmanını kenardan izledi. Taraftarlar Ali Adnan'a yakın ilgi gösterdi.

Ali Adnan burada gazetecilere yaptığı açıklamada, profesyonel futbol hayatına Çaykur Rizespor'dan başladığı için mutlu olduğunu belirterek, ''Çaykur Rizespor yönetimi görüşmelerimde ailem gibi davrandı, çok iyi yaklaştı. Kendimi evimde gibi hissediyorum. Tercihler içerisinde en doğru tercih benim için Çaykur Rizespor'du. Burada olduğum için mutluyum.'' şeklinde konuştu.

Ali Adnan yeni sezonda 53 numaralı formayı giyeceğini vurgulayarak, ''53 taraftarın numarası, şehrin plakası. Bana bunu layık gördükleri için mutluyum. Layıkıyla taşımaya çalışacağım.'' şeklinde konuştu.

Öte yandan transfer çalışmalarını sürdüren yeşil-mavili ekip Atletico Madrid B takımı oyuncusu Cenk Güvenç'i kadrosuna katabilmek için çalışmalarını yoğunlaştırdığı öğrenildi. Cenk ile arada ufak pürüzlerin kaldığı, pürüzlerin giderilmesinin ardından 2 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.