Dolar 34,2710
%0.09
Euro 37,6360
%0.01
Altın 2.915,670
%-0.2
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ali İsmail’in annesi: Sormaya geldim!

Ali İsmail’in annesi: Sormaya geldim!

Eskişehir’de Gezi Parkı eylemleri sırasında dövülerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz’la ilgili davanın duruşması Kayseri’de yapılıyor. Ali İsmail'in annesi Emel Korkmaz, “Acaba çocukları babalarına 'neredesin'' diye sorduklarında ne cevap veriyorla? Bunu merak ediyorum, sormaya geldim” dedi.

  • Ege Postası
  • 12.05.2014 - 10:43
KAYSERİ - Eskişehir'deki Gezi Parkı eylemleri sırasında dövülerek yaşamını yitiren üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz’la ilgili davanın ikinci duruşması bugün Kayseri Adliyesi’ne yapılıyor.
 
Dava nedeniyle yeni adliye binası çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.
 
Ali İsmail Korkmaz'ın annesi Emel Korkmaz ve yakınları da Adliye binasına geldi.
 
Elinde oğlunun fotoğrafını taşıyan Emel Korkmaz ile yakınlarının üzgün olduğu gözlendi.
 
Anne Korkmaz'a yanında bulunanlar ağlamaması yönünde telkinlerde bulundu.
 
Anne Korkmaz adliye binasına girmeden önce gazetecilere, "Acaba (sanıkların) çocukları babalarına 'neredesin'' diye sorduklarında ne cevap veriyorla? Biz '19 yaşında bir çocuğa kıydık, o yüzden hapiste miyiz' diyorlar. Bunu çok merak ediyorum, sormaya geldim" dedi.
 
Adliye binasına çıkan Kocasinan Bulvarı Sümer Üst Geçit'ten itibaren, Erkilet Bulvarı Kaldırım Caddesi ve Barış Manço Caddesi'nin kesiştiği ışıklı kavşak arası saat 07.00'den itibaren araç ve yaya trafiğine kapatıldı.
 
Adliye çevresi de bariyerlerle kapatılarak iki kademeli güvenlik bölgesi oluşturuldu. Davayı takip etmek için gelen gruplar, Kaldırım Caddesi'ndeki spor tesisleri önünde oluşturulan güvenlik noktasında aranarak birinci güvenlik alanına alındı.
 
Duruşma salonuna girecek kişiler ise bu noktadan sonra ikinci bir arama noktasından geçerek Adliye binasına ulaşabiliyor.
 
Önlemler çerçevesinde Ankara, Mersin ve Aksaray gibi çeşitli illerden gelen takviye çevik kuvvet polisleri ve TOMA da Adliye çevresinde görevlendirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.