Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aliağa'da şükür kurbanı kesildi

Aliağa'da şükür kurbanı kesildi

İzmir'in Aliağa İlçesi'nde, darbe girişimine karşı halkın Demokrasi Meydanı'ndaki bekleyişi dördüncü gününde de sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti. Meydanda, darbe girişiminin önlenmesi nedeniyle şükür kurbanı kesildi.

  • Ege Postası
  • 19.07.2016 - 15:54

İzmir'in Aliağa İlçesi'ndeki AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından yapılan çağrı üzerine çok sayıda kişi, dün saat 20.00 sıralarında Demokrasi Meydanı'nda bir araya geldi. Meydanda kurulan LED ekrandan haber bültenlerini izleyenler, ellerindeki bayrakları sallayarak, çalınan marşlara eşlik etti. Darbeye karşı tepkilerin gösterildiği meydanda darbe girişiminin engellenmesi nedeniyle şükür kurbanı kesildi.

Aliağa Demokrasi Meydanı'nda devam eden protesto gösterilerine Aliağa Belediyesi'nin kardeş şehri Bosna Hersek'ten gelen Kakanj Belediye Başkanı ve beraberindeki heyet de katılım gösterdi. Gecenin ilerleyen saatlerinde MHP'li Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Aliağa Belediyesi meclis üyeleri ile alana gelen Kardeş Şehir Kakanj'ın Belediye Başkanı Nermin Mandra, "Türkiye'yi böyle belalardan Allah her zaman korusun" dedi. Kalabalığı Belediye Başkanı Serkan Acar ve Kakanj Belediye Başkanı Nermin Mandra ile birlikte selamlayan AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut ise kardeş şehir Kakanj'a Aliağa halkının mücadelesine verdiği destek için teşekkür etti. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.