Dolar 34,1707
%0.02
Euro 38,2925
%0.33
Altın 2.912,630
%-0.26
Bist-100 9.667,00
%-1.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alkollü halde gölette yüzmek isteyen şahıs boğuldu

Alkollü halde gölette yüzmek isteyen şahıs boğuldu

Ankara'da arkadaşlarıyla alkol aldıktan sonra yüzmek isteğiyle gölete giren bir şahıs boğularak hayatını kaybetti. Alkollü kişinin cenazesi bu sabah saatlerinde göletten çıkartılabildi.    Yenimahalle ilçesi Yeşilevler...

  • Ege Postası
  • 11.08.2013 - 10:06
Ankara'da arkadaşlarıyla alkol aldıktan sonra yüzmek isteğiyle gölete giren bir şahıs boğularak hayatını kaybetti. Alkollü kişinin cenazesi bu sabah saatlerinde göletten çıkartılabildi.

    Yenimahalle ilçesi Yeşilevler Mahallesi'nde oturan Ali Bayram (41) isimli vatandaş, dün akşam saatlerinde 2 arkadaşıyla beraber 06 ZRS 19 plakalı aracıyla kendi köyü olan Kazan ilçesine bağlı Güvenç köyündeki göletin kenarına geldi. Burada piknik yaparken alkol almaya başlayan Bayram, bir süre sonra serinlemek isteğiyle gölete girdi. Alkollü halde yüzmek isteyen şahıs çığlıklar atmaya başladı. Bayram'ın sesini duyan arkadaşları yardım için jandarma ekiplerine haber verdi. Bir süre sonra gelen jandarma kurtarma çalışmaları için Ankara İtfaiyesi Su Altı Arama ve Kurtarma ekiplerinden destek istedi. Olay yerine gelen su altı ekibi hava kararıncaya kadar göletteki şahsın cesedi aradı, ancak havanın kararmasıyla çalışmalara zorunlu olarak ara verildi.

    Ekipler sabahın ilk ışığıyla birlikte cesedi arama çalışmalarına tekrar başladı. Yaklaşık bir saat sonra da boğulan kişinin cesedine ulaşıldı. Sudan çıkartılar cansız beden, cenaze aracına konularak Kazan Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü.

    Evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen Ali Bayram'ın uzun süre alkol tedavisi gördüğü ancak 3 gün önce tekrar alkol içmeye başladığı belirtildi.

    Jandarmanın boğulmayla ilgili soruşturması sürürken, daha önce de aynı gölette boğulma olayları yaşandığı ifade edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.