Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alman gençlerden Gezi’ye destek

Alman gençlerden Gezi’ye destek

CHP İzmir İl Gençlik Kolları Proje Koordinatörlüğünün davetlisi olarak Almanya’nın Berlin kentinden gelen Alman SDP (Sosyal Demokrat Parti) Gençlik Kolları üyeleri Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ı makamında ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 24.06.2013 - 09:33
İZMİR - Öğle yemeğinde gençleri ağırlayan Başkan Tartan İzmir’den övgüyle bahsederek, Avrupa kentleri arasında görülmesi gereken önemli kentlerden birisi olduğunu söyledi. Gezi Parkı eylemlerine de değinen Başkan Tartan, özgürlüğün herkesin hakkı olduğunu belirterek, eyleme tüm dünyanın destek verdiğini hatırlattı. Tartan, “Gençler duyarlılıklarıyla geleceklerine sahip çıktı. Şiddet hiçbir insana yakışmıyor. Barışçı ve sağduyulu davranan herkesi kutluyorum” dedi.
CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Soydan Alman konukların İzmir’de bir hafta kalacağını ve bu süre içinde gençlerin siyasete katılımı, Türk kadınlarının durumu, işçi hakları, iktisadi dönüşüm gibi konularda seminerler düzenlediklerini belirtti. Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduklarını söyleyen Soydan, konukseverliği çin Başkan Tartan’a teşekkür etti. Soydan, “Alman konuklarımız bizimle birlikte Gezi Parkı eylemine katılarak destek verdi. İstanbul’da polisin gösterdiği şiddeti de kınadılar” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.